Dzīvoju šodienai, esmu gatava skaistai vasarai

01. Apr 2016, 15:52 ber4y ber4y

Dzīvoju šodienai, esmu gatava skaistai vasarai

1. Iepazīsimies: kas tu esi, ak skaistā sieviete!? Pastāsti par sevi un pievieno pilna auguma foto - obligāti!

Mani sauc Eva. Esmu 23 gadus jauna, kā arī jaunā māmiņa savai nu jau gandrīz 3. mēnešus jaunai meitiņai. Šobrīd vis vēl liekas jauns un neiepazīts. Atrodos bērna kopšanas atvaļinājumā. Mani aizrauj viss jaunais, cenšos izprast savu meitiņu un papildinu savas prasmes un iemaņas.

 20160401152916-26142.jpg

 

2. Runā, ka katrai sievietei esot sava rozīnīte. Un vēl arī.. trakums. Kas ir tev? Cik traka esi, ja vērtē sevi pēc 10 ballu vērtējumu skalas? Nosauc savas trakākās rīcības.

Khmmn.. trakums un rozīnīte.. Lai atbildētu nedaudz jāiepauzē. Grūti tā spriest. Vienmēr gribās darīt ko traku, bet man ir tas, ka uz kaut ko ļoti ekstrēmu mani nepierunāt. Tradicionāli bailes no dikti liela un nedroša augstuma. Ar gumiju nelēktu, bet pa trosi nolaistos. Bet esmu gatava jauniem piedzīvojumiem. Galvenais ir parauties kādam līdz. Vienai uzņemties ko jaunu pārāk sarežģīti.

 

 

3. Uz kādām kardinālām pārmaiņām savā ārienē esi parakstījusies? Pastāsti un parādi!

Pārmainās ārienē droši var minēt ar matiem. Ir bijuši visādi sarkani, melni un kaut kas no blonda arī bijis. Domas pa matiem mainās kā noskaņojums. Ir pat bijuši pieaudzēti gari. Šobrīd ir izskūta matiem aizmugure, jo mani daba veltījusi ar ļoti bieziem matiem, ko ir visai grūti savaldīt. Es esmu no tiem cilvēkiem, kam patīk iet pie friziera. Tāpēc to izbaudu.

 20160401152958-30434.jpg20160401153133-98338.jpg

20160401153808-15957.jpg

4. Vai tu gribētu kādreiz, ka tev nogriež matus.. bez tava galavārda? Ko tu atbildētu, ja tev to piedāvātu? Kategorisku NĒ, vai arī..?

Kāpēc ne..!

Ja man piedāvātu variantu, ka man būtu ikdienā vieglāk tikt ar viņiem galā droši.

Bet īsi tā, ka kaut cik ir mati, gluži zēngalviņu NĒ!

5. Vai tu spētu kādreiz pārkrāsot matus.. zilā, zaļā, sarkanā krāsā? Vai arī... "nekad", "ne par kādu cenu"!?

Īstenībā man bija doma par sarkaniem, bet vīrs bija pret. Nesen centos tikt pie šobrīd populāriem pelēkiem matiem, tomēr pa nelaimi, krāsa ļoti ātri izgāja. Šobrīd mati gaida, ka tiks pie jaunas krāsas, jo ir kļuvuši kaut kādi blondi gali.

6. Ideālais manikīrs - kāds tas ir tev? Parādi, kādas ir tavas rokas tagad.

Ideāls manikīrs man vel nesen bija. Gēla nagi, kas ir ilglaicīgi. Taču šobrīd nav sanācis laiks atkal tikt pie manikīra. Vai arī neesmu saņēmusies. Šodien man ir īsi nekrāsoti nagi.

 20160401153918-75877.jpg

Man ļoti patika kādi man bija uz kāzām. Esmu gatava viesiem dimantiem un spīdumiem, kaut iepriekš man ļoti nepatika.

 20160401155104-13455.jpg20160401155141-55142.jpg

7. "Trakākais manikīrs"- kāds tas varētu tavuprāt, būt? Piemēram, melna nagu laka..  - lakotu tādus?

Es pat nezinu vai mūsdienās ir tāds dikti traks manikīrs, jeb nagu krāsa. Tas arī ir pēc noskaņojuma un attiecīgā gadalaika atkarīgs. Galvenais, lai ir sakopti nagi atbilstoši higiēnai.

20160401155202-48269.jpg 

8. Kas ir tavas pašas nesaskanīgākās apģērbu komplektācijas? Ja tādu eksperimentu nav bijis, tad kāpēc?

Es neuzskatu, ka man ir baigas stils. Šobrīd pēc bērniņa ir tā ka mainās figūra un velku tik to kas patiešām der. Vajadzētu kādu kas parāda kas tieši ir atbilstoši man un kādas krāsas der un piestāv. Nākas eksperimentēt, kad ir jādodas kaut kur svinīgā pasākumā un tad saproti ka nav ko vilkt. Uz apģērbu es neesmu bijusi ļoti radoša.

9. Kāds apģērba stils, tavuprāt, tev piestāv visvairāk?

Manuprāt, atbilstoši man piestāvētu vairāk tas meitenīgais. Kleitas, svārki. Taču pa spīti tam mana ikdiena paiet biksēs vairāk.

 10. Tavs tradicionālais make-up, kāds tas ir? Un kāds būtu TAVS drosmīgākais make-up?

Parasti, ja man jādodas kaut kur sabiedrībā, tad parasti, tik iekrāsoju uzacis, un ja laiks ir skropstu tušu arī uzlieku. Neparasti jau liktos ja man būtu pilns make-up. Ar acu ēnām, tonālo krēmu un visu pārējo kas pienākas.

11. Vai tev vajadzēja daudz laika, lai izlemtu piedalīties šajā projektā? Kāpēc tomēr "JĀ"?

Noteikti, šim konkursam man prasīja ilgs laiks, lai uzrakstītu. Ieraudzīju par šo konkursu, jau ka paradījās informācija. Doma man bija rakstīt, taču nebija izpildījums. Tomēr izlēmu uzrakstīt. Ja nu paveicas un tieku pie balvas. Grūti jau ir saņemties likt bildes internetā, kur citi cilvēki redz un ja vēl jāraksta kāda  informācija klāt. Un arī ja neesi anonīms.

Bet ir pienācis laiks pārmaiņām. Un šis būtu labs atspēriena solis un pamudinājums. Tuvojas vasara un gribas labi izskatīties. Tāpēc es piedalos un saku JĀ, ES TO VĒLOS!!!