№18: Dzīve ir skaista un tā ir mūsu mīlestības noliktava!

07. Feb 2016, 23:23 manderina manderina

Uzzinot pirmdien šīs nedēļas uzdevumu, uzreiz vīram rakstīju, ka būs forši :) Otrdien abi domājām, ko varētu darīt tādu, ko mēs vēl neesam darījuši? :) Un bija vairāki varianti: 

  • Iepriecināt nepazīstamus cilvēkus uz ielas, uzdāvinot kādu kartiņu ar iedrošinājuma vārdiem;
  • Kaut kur aizbraukt, kur neesam bijuši;
  • Aizbēgt no mājām :D
  • Kaut ko sveču gaismā romantisku :)

Bet neviena no šīm lietām nevarēja īstenoties, jo apstākļi sakrita tā, ka mazais saslima un pēc tam arī vīrs.

Tik tas nenozīmē, ka mēs ar vīru neko kopīgu neizdarījām.. Izdarījām un kā vēl. :D Mēs pirmo reizi viens otru kopā sakrāsojām un apzīmējām (sejas) :D 

20160207225645-35340.jpg    Jā tā nu mēs izskatījāmies tik kaut kā nevar īsti redzēt :D :) bet bija jautri :)

Grūtākais bija atrast īsto brīdi kad pavadīt šo laiku kopā, jo tā kā abi mani vīrieši bija slimi tad nu bija viss vienā skriešanā. Bet laiku mēs atradām kamēr mazais gulēja :) Interesantākais vienozīmīgi bija atrast bildi pēc kuras otram krāsosim :D :) bija vairāki varianti un beigās izvēlējāmies :) Vienozīmīgi, šis bija jautrs pasāciens kopā. Bijām pārsmējušies un ar prieku piepildīti :) Biju pārteigta, ka vīrs vispār piekrita, kam tādam, jo nu nekad to neļautu. :) Un šoreiz piekrita un tas bija tas, kas mums bija vajadzīgs - kopā izmieties un parādīt savu radošumu :) 

Pildot šo papilduzdevumu, es sapratu, ka mūsu laulībā pietrūkst šo prieku mirkļu divatā. Kad varam pasmieties viens par otru, kad varam iepriecināt viens otru un vnk sasmīdināt viens otru. Un vīrs tam piekrīt. Protams mums vispār pietrūkst laiks divatā, jo tas sanāk 1x pa 2 mēnešiem..Bet gribām to labot. :) 

Mēs kā pāris, gribām:

  1. Vairāk priecāties kopā
  2. Vairāk novērtēt viens otru
  3. Vairāk pavadīt laiku kopā
  4. Vairāk mīlēt vienam otru
  5. Vnk baudīt dzīvi :)

Un ja šīs lietas būs, tad mūsu attiecības būs vēl vairāk uzlabojušās un ietu uz jauniem augstumiem :) 

Kad vīram teicu, ka mums jāizveido vēlmju kalendārs, viņš tik noteica, ka viss ir domās :) Bet mēs kopīgi padomājām un nonācām pie lietām kam būtu jābūt mūsu vēlmju kalendārā. :)

  • Romantiskas pastaigas 2vatā 1x mēnesī
  • Vakariņas, kīno, teatris ārpus mājs 2vatā 1x mēnesī
  • Sveču gaismā vakariņas, masāža, prieka pilni brīži mājās 1x mēnesī
  • iepriecināt vai pārsteigt otru 1x mēnesī vai biežāk

Un tās ir lietas ko gribētos mums īstenot :) Un ticu ka no šī mēneša tas izdosies, jo gribām pilnvidot mūsu attiecības un ienest jaunas vēsmas. :)

Pēdējā laikā mēs ieklausāmies viens otrā un izrunājamies. Un tas vien jau ir uzlabojis mūsu attiecības. Cenšamies izmantot laiku, kad mazais guļ, lai nodotos gultas priekiem vai arī lai kopā atpustos. :) un tas ir tikai sākums :)

Paldies Jums par šo lielisko iespēju, kur varējām saprast mūsu attiecības, izanalizēt tās un ieviest atkal dzirkstelīti tajās. Tas mums ļoti daudz nozīmē, jo jūtu, ka izmantojam vēl vairāk laiku kas ir dots. :) 

Tādi nu mēs esam - Gūtmanīši :)

20160207232212-32401.jpg

20160114190708-30745.jpg