Dzintara ziede un eļļa veselai ādai

Dzintara ziede un eļļa veselai ādai

04. May 2018, 09:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pateicoties Māmiņu Klubam, esmu atklājusi savā kosmētikā dzintaru. Ja ne iespēja testēt šos produktus, tad nekad nebūtu pat iedomājusies, ka tiek ražota dzintara ziede, eļļa vai pieniņi, ziepes un citi kosmētikas līdzekļi ar dzintara spēku.

Manās rokās testam nonāca dzintara ziede un dzintara eļļa. Tagad, kad produkti izmēģināti, padalīšos ar saviem novērojumiem un atsauksmēm.

20180429211951-38242.jpg

Dzintara ziede iesaiņota mazā, parocīgā trauciņā, kuru ērti paņemt sev līdzi, ieliekot jakas kabatā vai somiņā. Tās sastāvā apvienotas sešas dažādas eļļas un vēl daudzas vērtīgas sastāvdaļas, tādas kā bišu vasks, alvejas sviests, propoliss u.c. Tas viss kopā radījis patīkamu produktu, kas viegli klājas uz lūpām vai citviet ādas, kuru vēlaties mīkstināt un barot. Ļoti patīk, ka ziede nerada smaguma un taukainuma sajūtu, kas man ir svarīgi, piemēram, meklējot sev lūpu balzāmu. Tieši šim mērķim arī esmu iesākusi izmantot dzintara ziedi, atklājot to kā labāko pielietojumu, jo ziede padara lūpu ādu mīkstu, palīdz sadziedēt mazās plaisiņas, kā arī kavē vīrusu, baktēriju un sēnīšu darbību un attīstību. Tieši tāpēc uzskatu dzintara ziedi par labu palīgu lūpu sagatavošanai tālāk jau lūpu krāsas uzklāšanai, jo lūpas būs svaigas, maigas un pabarotas. Ziedes aromāts – neuzbāzīgs, ar vieglu, dabīgu medus smaržu.

20180429212017-53919.jpg

Zinot, cik daudz labu un pozitīvu īpašību piedien dzintaram, ražotāji vēlējušies visu labo iekļaut arī dzintara eļļā. Tad nu produktam, kura sastāvā ir astoņas labas, dažādas eļļas, kā arī E vitamīns, ir pievienots dzintara spēks, ko acīgākie pamanīs, kārtīgāk aplūkojot eļļas pudelīti, kurā saskatāmi mazi dzintara gabaliņi. Eļļa ir patīkami sildoša, ar saldu aromātu, kuru vislabāk varētu raksturot ar smaržu “mīļa”. Tieši tā, atverot pudelīti un uzklājot uz ādas pāris pilienus eļļas, nonāku maigā aromāta virpulī, kas sniedz relaksāciju. Eļļa sola barot, dezinficēt un nomierināt ādu, padarot to samtaini maigu. Tāpat arī stiprināt asinsvadus un atjaunot, uzturēt mitruma līdzsvaru ādā. Es eļļu atzinu par labu esam ķermeņa masāžai, jo tā gana ātri pēc masāžas iesūcas ādā, neradot sajūtu, ka esi pārvērties par speķa pīrādziņu. Noteikti vērts izmēģināt ikvienam!

20180429212043-39259.jpg