Dr. Kamalroop Singh no Lielbritānijas Saulgriežu festivālā

Dr. Kamalroop Singh no Lielbritānijas Saulgriežu festivālā

10. May 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēlies satikt savu jogas skolotāju, sadzirdēt pasaules mūziku, izmēģināt jaunas prakses, mācīties no lektoriem, svinēt Saulgriežus vai vienkārši būt dabā, un to visu vienā festivālā?

No 22. līdz 22. jūnijam Siguldā, atpūtas kompleksā „Brūveri”, norisināsies Starptautiskais Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls. Tajā būs viesi no dažādām pasaules vietām, kas iepazīstinās apmeklētājus ar nodarbībām, lekcijām un mūziku. Viens no tiem būs Dr. Kamalroop Singh no Lielbritānijas.

Dr. Kamalroop Singh ir sikhs un Khalsa pārstāvis (viens no sikhu reliģijas laicīgajiem līderiem), un pieder Nihang Singh ordenim. Pabeidzis ķīmijas studijas, Kamalroop Singh ieguva maģistra un doktora grādu sikhu kultūras un filozofijas studijās. Viņš ir lingvistikas eksperts, strādājis Lielbritānijas prokuratūrā, kā arī mācījis valodas Āfrikas un Austrumu zinību skolā. Viņš konsultē muzejus un galerijas visā pasaulē, pastāvīgi ceļo un lasa lekcijas par dažādām tēmām.

Dr. Kamalroop Singh ir Sri Dasam Granth Sahib (sikhu Svēto rakstu) pētnieks. Viņa interešu lokā ir Gurmat Sangeet (sikhu Svēto rakstu interpretācijas) - kirtan, tablas, joga un cīņas mākslas.

Kamalroop Singh darbojas projektos, kas saistīti ar pandžabu valodas saglabāšanu un mācību metožu pilnveidošanu,  kā arī regulāri piedalās pandžabu valodas un sikhu studiju konferencēs.

Kopš 2005. gada Kamlroop ir aktīvi iesaistījies narkomānijas un AIDS slimnieku ārstniecībā Pendžabā, Spānijā un Lielbritānijā.

Dr. Kamalroop Singh un citi pieredzējuši pasniedzēji Tevi gaida Saulgriežos Brūveros!

 

20140505191004-26497.jpg

www.solsticeyogafestival.com