Dodies kopā ar stilisti uz veikalu individuālā konsultācijā!

05. Apr 2013, 09:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grasies iegādāties jaunu apģērbu, gribi būt stilīga, bet nezini, kā to pareizi darīt? Izmanto individuālās konsultācijas iespējas un dodies uz veikalu kopā ar stilisti Daci Grīnbergu, lai uzlabotu savus ģērbšanās paradumus un mainītu garderobi!

Konsultācijas laikā tu:

  • Sapratīsi, kā pareizi izvēlēties apģērbu
  • Uzzināsi, kādas krāsas un piegriezuma apģērbs tev piestāv vislabāk
  • Mācīsies pareizi kombinēt apģērbu
  • Mācīsies pareizi izvēlēties aksesuārus
  • Uzzināsi, kādas ir biežāk pieļautās kļūdas apģērba un aksesuāru izvēlē

Uz veikalu ar tevi kopā dosies Grima skolas vadītāja Dace Grīnberga

20130319090415-96121.jpg

Māmiņu Kluba Grima un Stila skolā jau neskaitāmas sievietes ir novērtējušas pārmaiņas, kuras nesušas individuālās un grupu nodarbību konsultācijas, jo, dodoties iepirkties kopā ar stilistu, noskaidrosi, kā veikalos atrast lietas un aksesuārus, kas atbilst tieši Tavam stilam.

Tu taču zini,cik daudz laika aizņem staigāšana pa veikaliem, vai ne? Došanās uz veikalu kopā ar stilistu- Tev pat nav obligāti kaut kas jāpērk, jo galvenais mērķis taču ir labi pavadīt laiku un atrast apģērbus, aksesuārus un apavus, kas Tev piestāv, bet tas ļaus ekonomēt spēkus un līdzekļus, netērējot tos šaubām un nevajadzīgām lietām.

Ja Tev ir iecienītie veikali, arī to noteikti stiliste ņems vērā, jo varēsiet saskaņot gan nepieciešamos pirkumus, piemēram, skaistāko kleitu uz izlaidumu, un budžetu,ko esi atvēlējusi šim mērķim.

20130319090432-62570.jpg

UZPLAUKSIM PAVASARIM!

Kad notiks?

20. maijā un 27. maijā

16.00-17.00

17.00-18.00

18.00-19.00

Cik maksā?

Ls 25, par šo konsultāciju jāveic 100% priekšapmaksa. Pēc pieteikuma saņemšanas informāciju par apmaksu nosūtīsim uz e-pastu.

Kā pieteikt individuālo konsultāciju?

Aizpildi pieteikumu un Māmiņu Klubs ar Tevi sazināsies, lai vienotos par konsultācijas laiku un vietu.

PIESAKIES IEPIRKUMIEM KOPĀ AR STILISTI!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 05. Apr 2013, 12:20

Esmu bijusi ar Dacīti šādā "pārgājienā" - ļoti interesanti! Darīju to tā - man bija jābrauc uz vizīti pie Zviedrijas karalienes un uz konferenci - skaidrs, ka kaut kāds apdeitots dress kods bija jārealizē. Dace mani aizveda uz veikalu - es izstāstīju pasākuma konceptu, kur man būs jāiet, ar ko kopā jādodas pusdienās, kāds ir mērķis utt. Tad kā princese sēdēju ģērbtuvēs, kamēr Dace man pienesa dažādus variantus, kas savā starpā labi kombinējās.
Pa 1 stundu mēs paspējām man pielasīt 3 kārtas ar savā starpā kombinējamiem apģērbiem + vēl kurpes un somu nopirkt. Tas viss iekļāvās ļoti simpātiskās un demokrātiskās summās, jo Dace labi pārzina jaunās un vecās kolekcijas, kas kurā veikalā ir, kas man piestāv. Līdz ar to ietaupījās gan laiks, gan nauda, jo ja es pati dotos pirkt, es būtu nešaubīgi iztērējusi daudz vairāk, jo es jau nezinu, kur visu un par kādām cenām var dabūt.
Turklāt, personīgais stilists nekad neieteiks to, kas nepiestāv, kā varbūt citreiz veikala pārdevējs, kura uzdevums ir tomēr pārdot. Turpat uz vietas veikalā mēs arī fotogrāfējāmies, lai no malas var redzēt, kā izvēlētais apģērbs izskatās, ko vēl var piekombinēt.
Neminēšu summu, kādu iztērēju, bet tā bija 3 X mazāka nekā biju plānojusi, jo stiliste prot atrast un paskatīties ar svaigu skatu.
Dace arī labi krāso un griež matus, var ieteikt meikapu. Dace arī ir ģērbēja lielai daļai TV seju, bet arī demokrātisks un draudzīgs cilvēks, ar milzīgu pieredzi, kam es patiešām uzticos!
Ja man gaidāms kāds nopietns pasākums darbā, pa biznesa lietām, nešaubīgi Dace ir glābējs, lai ātri uzprišinātu garderobi atbilstoši notikumam.
Tagad plānoju doties ar viņu vēl vienā tūrē, lai atjaunotu pavasara garderobi - man ir katastrofāls melno drēbju pārsvars! Zinu, ka pati staigājot pa veikaliem, apjuktu un nopirktu 3 krāsainas kleitas, bet ne to, ko man patiešām vajag😀!

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 05. Apr 2013, 09:41

japadoma labs piedaavaajums!