Dharampal Kaur jogas nometnē no 19.-22.jūnijam atpūtas kompleksā „Brūveri”

Dharampal Kaur jogas nometnē no 19.-22.jūnijam atpūtas kompleksā „Brūveri”

08. Jun 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

„Kad es atklāju Kundalini jogu pirms vairāk nekā 10 gadiem, tā man pavēra pilnīgi jaunu pasauli, bet šķita, ka nāku mājās. Dzīve jogam ne vienmēr ir viegla, problēmas rodas pastāvīgi... bet tagad es varu rast dziļāku mieru un laimi. Es esmu ļoti pateicīga un vēlos iedvesmot citus, lai katrs pats atrastu savu ceļu caur jogu.”

Dharampal Kaur ir sertificēta Kundalini jogas pasniedzēja. Viņa ir Montessori skolotāja un vairāk kā 20 gadus māca bērnus ASV un Zviedrijā.

“Pēc profesijas esmu skolotāja, pēdējos gadus mācu arī jogu. Uz Latviju braucu reizi mēnesī, lai mācītu jogu arī šeit”

Dharampal Kaur ir visvairāk pieredzējusī latviski runājošā Kundalini jogas skolotāja – viņa bija tā, kas Kundalini jogu atveda uz Latviju. Dharampal Kaur aktīvi darbojas gan Zviedrijā, gan arī ASV un Latvijā, kur māca topošos jogas skolotājus. Papildus pieaugušo jogai viņa ir apguvusi arī bērnu jogu kopā ar Shakta Kaur Khalsa (Radiant Child yoga) un Gurudass Kaur (Childplay yoga) un piedāvā bērnu jogas kursus jogas pasniedzējiem.

 „Jebkurš cilvēks, kuram ikdienā jārūpējas arī par savu ģimeni, var būt Kundalini jogas piekritējs. Tā ir apziņas joga. Kundalini palīdz iepazīt savu dvēseli. Iepazīt dzīvi no cita skatupunkta, atklāt sevī jaunu apziņas līmeni. Kundalini enerģija mājo mūsos visos, tā ir mūsu cilvēciskais potenciāls, kas ļauj sasniegt augstāko. Tā ļauj apzināties, ka esam daļa no kaut kā lielāka. Būdams jogas pozā, cilvēks atrod savu mazo es, kas izraisa milzīgu laimes sajūtu un enerģiju. Cilvēku pārņem iedvesma darīt kaut ko sevis un citu labā, lai pasaule kļūtu gaišāka.”

Dharampal Kaur un citi pieredzējuši pasniedzēji šovasar tiksies vienuviet. No 19.-22.jūnijam, atpūtas kompleksā „Brūveri”, Siguldā. Tur norisināsies jau otrais Starptautiskais Saulgriežu Jogas un Mūzikas Festivāls. Gan iesācēji, gan pieredzējuši jogas praktizētāji, mūzikas baudītāji un dabas bērni, tiekamies arī mēs!

PIEDALIES KONKURSĀ UN LAIMĒ BIĻETES UZ JOGAS UN MŪZIKAS FESTIVĀLU!

20140505191004-26497.jpg

www.solsticeyogafestival.com