DermoXEN® PRONEEN - lieliska izvēle

DermoXEN® PRONEEN - lieliska izvēle

30. Nov 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, māmiņas! Šodien gribu dalīties ar jums iespaidos par DermoXEN® PRONEEN. Ieraugot produkta reklāmu MK lapā, nolēmu pieteikties tā testēšanai.

Mani piesaistīja tas, ka produkts piemērots sievietēm grūtniecības laikā, un tā kā tagad esmu stāvoklī, man ir ļoti svarīgi saprast, ko lietot, visam tomēr ir jāatbilst samērā augstām prasībām. Kopumā lietoju aptieku produkciju, un priekšroku dodu ne agresīviem produktiem, kas rūpējas par manu ādu īpaši. Vienalga, vai tas būtu gēls, vai krēms vai kas cits.

Izstāstīšu visu pa punktiem!

Iepakojums:

Izpildījums mierīgos toņos, kas runā par to, ka uzmanība jāpievērš, visdrīzāk, kvalitātei. Pienācīgi!

Dozators:

Atsevišķi gribu pastāstīt par to, jo daudziem produktiem, kuriem dozators ir, tomēr nepietiek ar vienu dozatora nospiešanas reizi, lai līdzeklis, ko izspiežam, būtu pietiekamā daudzumā. Te ir tieši tāda deva, ar ko tiešām pietiek vienai lietošanas reizei. Lai gan drosī var lietot arī divas devas, kā rakstīs produkta aprakstā, man šķiet, ka tiešām pietiek ar vienu! Bravo!

Aromāts:

Es pamatā pērku visu bez aromāta vai ar minimālu smaržu. DermoXEN® PRONEEN ir ļoti neuzbāzīga smarža, to lietot ir patīkami. Un tas ir vēl viens nopelnīts pluss!

Konsistence:

Ļoti bieži higiēnas līdzekļi ir pārāk šķidri. Te nekā tāda nav, tieši otrādi - patīkama, maiga konsistence, viegli šķīst, puto. Viegli noskalot. Lieliski!

Vēl aprakstā minēts, ka šis produkts ir antibakteriāls, un samazina piena sēnes rašanās risku, kā arī citu sēnīšu infekciju rašanās risku, kas arī, protams, nešaubīgi ir pluss.

No sevis vēl gribas piebilst, ka man ir ļoti jutīga āda, un ne tuvu visi produkti iztur pārbaudi. DermoXEN® PRONEEN neizraisīja kairinājumu un tamlīdzīgas nepatīkamas sajūtas. Tieši pretēji - patīkami, kas nozīmē, no manis tas saņem vērtējumu ieskaitīts! Un tātad, tas var ieņemt goda vietu manā kosmētikas plauktiņā.

Paldies par iespēju testēt jauno produktu!

Jūsu superstar (Maminklub.lv)