DermoXEN® intīmās higiēnas līdzekļi

DermoXEN® intīmās higiēnas līdzekļi

10. Dec 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir svarīgi atrast sev atbilstošu intīmās higiēnas līdzekli, ar kuru rūpes par intīmo zonu būtu īpašas. 

Meitenēm

DermoXEN 4 Girls intīmo kopšanas līdzekļu sastāvā ir dabīgas augu aktīvās sastāvdaļas – propolisa ekstrakts, nīma eļļa – iegūta no Nīma sēklām, kam ir ārstnieciskas īpašības – mitrina, dezinficē, aizsargā. Šo intīmo kopšanas līdzekļu priekšrocības ir sastāvā esošās maigi attīrošās vielas - kokosriekstu eļļa un prebiotiskās šķiedras, kas palīdz aizsargāt un uzturēt maksts mikrofloru veselu. Turklāt smaržvielas ir bez alergēnu klātbūtnes, bez parabēniem, nātrija laureat sulfāta (SLS) – to parasti pievieno, lai veidotu putas un burbuļus, bet tas ir ļoti kaitīgs un kairinošs, un tiazolinona – kairinoša, kaitīga viela, kas rada jutīgu ādu un var izraisīt alerģisku reakciju.  

20161107115309-43722.jpg

Sievietēm

Palīgs grūtniecības un pēcdzemdību periodā

DermoXEN® PRONEEN ir intīmās higiēnas gels, ko var lietot ikdienā, menstruāciju laikā, kā arī grūtniecības un pēcdzemdību periodā. Līdzeklis satur maigas, dabiski attīrošas vielas un Tribulus Terrestris ekstraktu – dabīgu antibakteriālo vielu. To var lietot arī pēc pludmales, peldbaseina, sporta zāles apmeklējuma, kā arī pēc ginekoloģiskajām procedūrām. Tā kā līdzeklim ir dozators, tad to ir ērti lietot, uzspiežot divas dozatora devas uz pirkstiem un viegli iemasējot, pēc tam noskalojot un nosusinot. Tā kā gels samazina bakteriālo un sēnīšu infekciju risku, tad to var lietot arī sievietes, kurām nācies atkārtoti saskarties ar bakteriālām vai sēnīšu infekcijām, ir urīnizvadsistēmas infekcija (cistīts), kā arī bakteriālās vaginozes un kandidozes farmakoloģiskās un/vai antibiotiskās ārstēšanas laikā.

20161107114959-85874.jpg

Komforta sajūta reproduktīvā vecumā

DermoXEN® Anti Odour intīmās higiēnas gels ir piemērots līdzeklis sievietēm reproduktīvā vecumā. Līdzeklis lieliski novērš nepatīkamo aromātu, jo prebiotiskās šķiedras veicina normālu vaginālās mikrofloras veidošanos, tādējādi cīnoties pret nepatīkamu aromātu izraisošajām baktērijām. Ārstnieciskās melisas un citrona ēteriskās eļļas nodrošina ilgāku komforta sajūtu, jo ir atsvaidzinošas, turklāt ar pretiekaisuma efektu. Tāpat šis līdzeklis lieliski noder menstruāciju laikā, kā arī pēc ginekoloģiskajām procedūrām. Ja sieviete valkā sintētisku apakšveļu, gels palīdzēs mazināt kairinājumu. 

20161107115023-79873.jpg

Gels pret vaginālo sausumu un menopauzes laikā

DermoXEN® LENITIVO intīmās higiēnas gels īpaši noder vaginālā sausuma gadījumos un menopauzes laikā. Produkts satur maigas, dabiskas attīrošas vielas, alvejas sulu un augu izcelsmes mīkstinošu un mitrinošu kompleksu – lotosa zieda, baobaba un sabalpalmas ekstrakti, nodrošinot nomierinošu iedarbību un vienlaikus palīdzot aizsargāt ārējo intīmo zonu no kairinājuma un niezes. Produkts satur arī bikoekoliju, kas ir prebiotiķis un veicina normālas vaginālās mikrofloras veidošanos.

20161107115056-23680.jpg

Lielisks līdzeklis pret kairinājumu un niezi

DermoXEN® LENITIVA nomierinošs intīmais krēms ir īpaši piemērots apsārtuma un niezes mazināšanai ārējā intīmajā zonā. lietojot ikdienas ieliktnīšus un tamponus, [AZ1]  LENITIVA krēms lieliski palīdz atveseļošanās procesā pēc vaginālajām infekcijām. Piemērots arī lietošanai uz ādas un bērnu jutīgajai ādai. Avenantramīds (auzu ekstrakts) un hohobas eļļa acumirklī nomierina, atjauno mīkstina ādu, tam ir ar antihistamīna un antioksidatīva iedarbība. Ķīnas sarkanā pipara ekstraktam piemīt izteikts pretniezes efekts. Krēmu nelielā daudzumā uzklāj uz sausas ādas, tas nesmērē apģērbu un ir bez aromāta.

20161107115124-56964.jpg

Sportiskai un seksuāli aktīvai sievietei

DermoXEN® PROTETTIVO ir aizsargājošs intīmais gels, kuram piemīt lubricējošas, mitrinošas, nomierinošas un aizsargājošas īpašības, kas palīdz aizsargāt maksts gļotādu no ārējās vides iedarbības – tamponiem, biksīšu ieliktnīšiem, cieša apģērba – sausuma un nepietiekamas lubrikācijas. Gels lieliski noderēs, sportisko aktivitāšu cienītājām. Lietojot gelu pareizi, tas uz maksts gļotādas rada aizsargslāni ar aizsargājošu, nomierinošu un mitrinošu iedarbību.Pateicoties tā mitrinošajai iedarbībai, kas novērš kairinājumu un vaginālo sausumu, tas var mazināt diskomfortu kā menopauzes laikā, tā arī noderēt kā lubrikants dzimumakta laikā. Gels ir saderīgs ar lateksa prezervatīviem. Tas nesmērē apģērbu un ir bez aromāta.

20161107115155-44189.jpg

Māmiņu Klubs

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 08. Nov 2016, 12:37 IlvaV

Jā, katra persona testēs viena produktu! Noteikti izvēlieties, sūtot pieteikumu!

IlvaV IlvaV 08. Nov 2016, 10:27

Jāizvēlas konkrēts produkts, ko grib testēt? Diez vai visi vienai personai piemēroti.

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 08. Nov 2016, 09:24

Pa pastu sūtam, ja tiek apmaksāti pasta izdevumi. Bet pēc testēšanas apstiprināšanas iespējams saņemt arī kādai paziņai produktu!