Dekrēta atvaļinājums –laiks jaunām iespējām!

Dekrēta atvaļinājums –laiks jaunām iespējām!

27. Aug 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iegūsti aktuālu profesiju un strādā visā pasaulē!

 Te arī pienāca, tas laimīgais brīdis – tikšanās ar mazuli. Jaunas jūtas, rūpes, bet galvenais ir nenoslīkt ikdienas rutīnas rūpēs un padomāt par sevi, apzināt sevi jaunā lomā un baudīt laimīgo mātes laiku. Sēžot mājās dekrēta atvaļinājumā, pārtraukumos starp pampersu maiņu, pastaigu parkā un  braucieniem uz poliklīniku var realizēt savu sapni, iemācīties kaut ko jaunu, apgūt jaunu profesiju.

Masāžu tehnoloģiju skola piedāvā apgūt profesionālo apmācību programmu „ SPA Speciālists”. Unikāla iespēja mainīt savu darbību vai vienkārši palolot savus mīļos ar profesionālo masāžu. Jau vairākas māmiņas ir izmantojušas šo iespēju un 11 mēnešu laikā apguva jauno profesiju „SPA Speciālists”, izvēloties sev piemērotāko apmācības grafiku. 

Masāžu tehnoloģiju skola SPA SCHOOL – ir akreditēts profesionāls mācību centrs, kurš piedāvā apgūt aktuālu profesiju SPA Speciālists un iegūt Latvijas Valsts Apliecību ar profesionālās kvalifikācijas piešķiršanu  un Starptautisku Diplomu. Mācību centrā SPA SCHOOL notiek apmācības cilvēkiem ar dažādu vecumu, dažādām intresēm un nodarbošanos, bet pēc mācību beigšanas viņus visus apvieno viens – profesija, kura dāvā cilvēkiem prieku un atjauno veselību!

Sakarā ar SPA industrijas attīstību, šobrīd, profesija „SPA Speciālists” ir augsti pieprasīta un populāra ne tikai Latvijā, bet arī tālu aiz tās robežām, bet apmācoties mācību centrā SPA SCHOOL, absolventiem ir reālas iespējas saņemt darba piedāvājumu no labākajiem Latvijas un Eiropas SPA centriem un SPA viesnīcām.

20140815124139-15020.jpg           

SPA SCHOOL piedāvā 10 mēnešu ilgas apmācības pēc programmas „SPA Speciālists” cilvēkiem ar vidējo izglītību. Tas ir vienīgais akreditēts profesionāls mācību centrs, kur pēc programmas beigšanas absolventi saņem uzreiz divus izglītības diplomus – Latvijas Valsts Apliecību ar profesionālās kvalifikācijas „SPA Speciālists” piešķiršanu un Starptautisku ITEC  London Diplomu (Eiropas augstākā līmeņa kvalifikācija). Starptautisks ITEC London Diploms dod iespēju strādāt un atvērt personīgu praksi pēc speciālitātes vairāk nekā 35 pasaules valstīs, t.i., Eiropas valstīs, ASV, Austrālijā, Kanādā, Ķīnā u.c.

Apmācību laikā mācību centrā SPA SCHOOL, studenti mācās medicīnas desciplīnas, klasisko masāžu, dažādas masāžu prakses, efektīvas SPA-tehnoloģijas, profesionālu ētiku, psiholoģiju un SPA-filosofiju, teorija tiek savienota ar praksi. Nodarbības notiek speciāli aprīkotās plašās telpās, kuras ir apgādātas ar visu nepieciešamo kosmētiku un iekārtām, apmācību laikā studentiem tiek piedāvāts plašs metodiskais materiāls. Studentu prakse tiek organizēta labākajās Latvijas SPA viesnīcās.

Pateicoties ērtam apmacību grafikam studentiem ir iespējams savienot mācības ar esošo darbu, bērnu audzināšanu un citām nodarbošanām.

Mācību centrā SPA SCHOOL regulāri notiek aktuālu masāžu tehniku kvalifikācijas celšanas semināri, kā arī, kluba tikšanās, kur var iepazīties ar pazīstamiem masāžas meistariem un jaunām SPA tehnoloģijām, parunāties profesionāļu lokā, uzzināt jaunu informāciju par darba iespējām pēc savas speciālitātes kā Latvijā, tā arī citās pasuales valstīs. 

20140815124205-71857.jpg

SPA SCHOOL pasniedzēju sastāvs – tās ir augsti kvalificētu speciālistu, ārstu un fizioterapeitu komanda, kuriem ir starptautiska profesionālā kvalifikācija un liela pedogoģijas pieredze. Lekciju programma un pasniedzēju sastāvs ir apstiprināts ar starptautisku ITEC (London) eksāminācijas komisiju. Eksāmeni un testi tiek pieņemti ar Latvijas, kā arī ar  ITEC (Lielbritānija) eksāmenu komisijas klātbūtni.

SPA SCHOOL kopīgi ar Latvijas SPA & Wellness Federāciju jau deviņu gadu garumā, katru gadu, organizē Baltijas SPA Čempionātus, kas ir lielisks profesionāls notikums skaistuma un SPA industrijā. Tas ir atklāts pasākums, kas ļauj profesionāļiem apstiprināt masāžas meistara statusu un nodemonstrēt savas metodikas, bet skatītājiem SPA Čempionāts ir unikāla iespēja iepazīties ar jaunām masāžām un atrast sev labāku speciālistu.

Masāžu tehnoloģiju skolā SPA SCHOOL studentiem tiek rīkotas regulāras Veselības dienas un semināri par pozitīvu domašanu, kuri ļauj speciālistiem saglabāt savu veselību, atjaunot fizisku un psiholoģisku līdzsvaru, kas ir nepieciešams paša speciālista dzīvei. 

Atveriet sev skaistuma un veselības pasauli un atcerieties, ka pats vērtīgākais ieguldījums – ir ieguldījums zināšanās un savā veselībā!

 20140815124241-78089.jpg

Masāžu tehnoloģiju skola SPA SCHOOL

Kalpaka bulvāris 10, 3.stāvs, Rīga

Tel. +371 672-444-55, +371 20400777,  e-mail: info@spaschool.lv

www.spaschool.lv