Mēs satiksimies Ziemassvētkos, pateicoties Laimai!

Mēs satiksimies Ziemassvētkos, pateicoties Laimai!

13. Dec 2012, 09:16 nosiguldas nosiguldas

Es ilgi domāju kas ir tas, ko es varētu dāvināt savai ģimenei, ko viņi vēlētos visvairāk. Tā ir sagadījies, ka vispirms Anglijā strādāja mans Edzītis, tagad tur ir māsa. Ziemassvētki ir ģimenes svētki, kad visiem jābūt kopā. Un tad radās doma par manu dāvanu iespējams dārgāko dāvanu pasaulē, es šogad mammai un tētim uzdāvināšu ziemassvētkus ar jaunāko meitu, savai krustmeitai mammīti un kādam mūsu ģimenei tuvam cilvēkam tikšanos ar mīļoto cilvēku. Es nosūtīju pieteikuma vēstuli " Laimai"........

"Ir cilvēki, kas viegli padodā, šis stāsts nebūs par to. Katras meitenes dzīves stāsts parasti sākas ar to, ka maza meitene sapņo par savu kāzu kleitu, lielu laimīgu ģimeni un vietu, kur visa ģimene būs kopā. Arī Kristīne nav izņēmums. Bet tā dzīvē ir sagadījies, ka meitiņu viņa audzina viena un viena visu mūžu cīnās par savas ģimenītes labklājību. Labajos laikos arī viņai bija labs darbs, bet tad vienā dienā darba vairs nebija, lai kā meklētu un cīnītos ar to, kas bija nepietika lai apmaksātu ikmēneša maksājumus. Kad Linda pavadīja mammu uz lidostu, vakarā viņa sēdēja galvu ielikusi klēpī omei un klusīņām raudot noteica, es nedomāju ka būs tik grūti bez mammītes. Kristīne nu jau gadu ir Anglijā, Pīterboro un cīnās ar neskaitāmām problēmām. Bez valodas zināšanām, bez speciālām iemaņām, viņa nepārstāj cīnīties, turās,  es zinu kāda ir viņas lielākā vēlēšanās, būt kopā ar savu meitiņu un svētvakaru pavadīt kopā ar visu ģimeni, bet tā kā uz ziemassvētkiem biļetes ir ļoti dārgas, viņa nevar būt kopā ar mums.

Mūsu ģimene ne ar ko neatšķirās no citām, tāpat strīdamies un salabstam. Bet neskatoties ne uz ko, ziemassvētkos iestājas pamiers un to mēs gadiem sagaidam kopā mammas mājā. Es ilgi domāju, kas būtu tā dāvana, ko gribētu tēvs, kam jau ir 76 gadi un mamma, kas mūs tur kopā, ko gribētu mana mazā mīļā krustmieta Linda- lai viņu meita, mammīte un mana māsa būtu ar mums kopā ziemassvētkos.

Mīļā Laima, lūdzu atved viņu mājās, jo nav nekā ļaunāka, kā ziemassvētkos  būt vienai svešā valstī bez saviem mīļajiem

Ar cieņu

Māsa  Andra

ŠODIEN JAU ZINU, KA MANA ĢIMENE SAŅEMS DĀVANU, MŪSU ĢIMENE IR VIENA NO PIECĀM, KURAI LAIMA PALĪDZĒS APVIENOTIES UZ ZIEMASSVĒTKIEM.

 

 

aab aab 13. Dec 2012, 14:22

cik tas ir jauki! 😀)

nosiguldas nosiguldas 13. Dec 2012, 09:48

😀man nav tik daudz laika, lai gatavotu dāvaniņas, es šoreiz atradu šādu patīkamu veidu, kā apsveikt savu ģimeni

saulux10 saulux10 13. Dec 2012, 09:39

Apsveicu un gaidīsim raidījumu par jums 😀

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 13. Dec 2012, 09:33

TIK jauka ziņa, ka jums palīdzēs apvienoties! Noteikti skatīsimies TV! Man pat skudriņas izskrēja cauri!