№15 Dace: - visam ir jābūt līdzsvarā!

№15 Dace: - visam ir jābūt līdzsvarā!

12. Jan 2015, 16:22 DaceT DaceT

1. Vārds, vecums, foto.

Dace, 26 gadi.

2. Pasaule iedalīta optimistos un pesimistos. Kurš jūsu pārī ir pesimists vai optimists? Kurš no jums dzīvē vairāk pamana pozitīvos mirkļus?

Par sevi varētu teikt - 50 uz 50. Ir brīži, kad esmu visu optimistu optimists un ir brīži, kad esmu "pirmais pesimists ciemā". Viss atkarīgs no garastāvokļa. Vīrs, kad tiko iepazināmies, bija vairāk optimists. Taču tagad sāk vilkt otrā grāvī - pesimisma grāvī. Parasti ja viens ir sabēdājies par kādu dzīves šaizi, tad otrs atbalsta. Viss ir līdzsvarā.


3.Kas pēc temperamenta esi tu un tavs partneris: sangvīniķis, holēriķis, flegmātiķis vai melanholiķis.

70% no manis ir holēriķis un atlikušie 30% melanholiķis. Man patīk smieties, trakot un dažbrīd, pat uzvesties kā bērnam. Melanholisms izpaužās vēlos, tumšos ziemas vakaros, kad gribas palīst zem pūkainas segas ar vīna glāzi rokā un vienkārši pasapņot. Vīrs ir flegmātiķis. Lēns, pārāk piesardzīgs un dikti mierīgs, kas dažbrīd kaitina...


4. Kurš kuru vairāk dzīvē atbalsta - TU viņu vai VIŅŠ tevi?

Kā jau iepriekš teicu - viss ir līdzsvarā. Ja mani kaut kas apbēdina, viņš ir blakus. Un otrādi. Tas ir tikpat svarīgi kā SEKSS, bez savstarpēja atbalsta nekas nenotiek.


5. Kas katram no jums palīdz tikt galā ar ikdienas nogurumu vienā mirklī: vai jums ir sava ātrā recepte vai pagaidām nav izdevies to atrast?

Vīram tā noteikti ir makšķerēšana, tas ir mūsu kopējais hobijs, relaksējoša masāža ar romantisku vakara noslēgumu...Man visas problēmas atrisina skaļa mūzika un ūdens. Par ātro recepti runājot, viņa ir, bet skaļi par to runāt neklājas :D


6. Vai zinat, kā uzlabot garastāvokli savai otrajai pusītei? JA JĀ, tad kā? Un kas uzlabo jūsu noskaņojumu?

Jā, pietiek ar kādu no manām "bērnišķībām" - muļķīgu sejas izteiksmi, spilvenu kauju vai skafandra uzvilkšanu (pidžamma - kombinezons ar rozā ķinķēziņiem) Man garastāvokli uzlabo šopings, mājas uzkopšana, laba filma un bērnu izdarības (smieklīgas sejas izteiksmes, smiekliņi no sirds, nepareizi izteikti vārdi, kuri nu pašiem jau ir pielipuši).


7. Cik ļoti svarīgs jūsu attiecībās ir humors, vai arī jums attiecības ir tā lieta, kur "nav līdz jokiem"?

Humors ir svarīgs. Nekad neizpratīšu līdz mielēm nopietnus cilvēkus! Ir taču tik superīgi izsmieties līdz elpas trūkumam par kādu kuriozu, joku...Es mēdzu pajokot arī situācijas, kad ir "ne līdz jokiem", tas taču palīdz noņemt spriedzi!


8. Vai ir kādi pārbaudīti paņēmieni, ko lietojat, lai nepieciešamības gadījumā, uzlabotu apstākļus attiecībās?

 

Vislabākie paņēmieni ir problēmu izrunāšana, atpūta vienam no otra un izraušanās no ierastās rutīnas!

 


9. Vai jums līdz šim ir radušies kādi "ģimenes jociņi"? Ja jā, tad pastāstiet par tiem!

 

Es esmu tāda ļoti uzstājīga un vīrs parasti bubina par to, ka es nelieku viņam mieru. Es parasti atbildu, ka vajadzēja noskaidrot no sākuma ar ko sapinies :D Nekas īpašs.

 


10. Vai projektā Labākā sieva piedalāties pirmo reizi? Kāpēc nolēmāt piedalīties šajā gadā?

 

Projektā piedalīšos pirmo reizi. Pamudināja ALTERNATĪVO MAMMU KOMPĀNIJA!           #teamalternative

20150112124049-86181.jpg

LvMomi LvMomi 12. Jan 2015, 19:27

Apbrīnoju makšķernieku sievas 😀

DaceT DaceT 12. Jan 2015, 17:39

MK administrācija - ja varētu pievienot ķeksīti pie "KONKURSI" būtu ļoti pateicīga 😀

DaceT DaceT 12. Jan 2015, 17:36 u

Noteikti, un pēc visa šitā arī aizbraukt uz makšķerēšanas sacensībām 😃