Dabīgie Tri Bio ekolīdzekļi veļas mazgāšanai

Dabīgie Tri Bio ekolīdzekļi veļas mazgāšanai

02. Oct 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tri Bio līdzekļus veļas mazgāšanai esamk izmantojuši arī iepriekš, tāpēc ar lielu prieku piekritu izmēģināt šos produktus. Tā kā apģērbu mājās cītīgi  šķirojam pirms mazgāšanas, jo ir bijušas reizes, kad baltā blūze palikusi viegli rozīga vai pieņēmusi tumšāku nokrāsu. 

Tri Bio visbiežāk mājās izmantojām līdzekli krāsainas veļas mazgāšanai, jo bērniem parasti iegādājos tumšākas krāsas drēbes, lai traipus neredzētu. Un, protams, veļas mīkstinātājs pie katras mazgāšanas reizes, lai drēbes smaržo svaigi, bet nepiespiesti.

Līdzekli baltās veļas mazgāšanai parasti izmantoju kopā ar traipu tīrītāju Enzyme, kas ir gana jaudīgs, lai izmazgātu tādus bērniem aktuālos traipus kā biešu zupa, asinis, zāles un dubļu pēdas. Esmu izmēģinājusi dažādas taktikas un tikai retie līdzekļi strādā, šo līdzekli uzpūšu uz traipa vietas, paturu maksimālo laiku un tad lieku kopā mazgāties. Esmu apmierināta ar baltās veļas mazgāšanas līdzekli un traipu tīrītāju tieši šādā kombinācijā, jo veļa kļūst balta un spodra, nevis zaudē savu baltumu.

Enzyme traipu tīrīšanas līdzeklis ir drošs arī uz krāsainās veļas, neizbalinot audumu vai nenoņemot krāsu no tās!

Bonusā izmēģināju arī roku ziepītes ar urea un pantenolu, kas ir kā ikdienas lietošanai vannas istabā. Citas roku ziepes mēdz sausināt roku ādu, bet šīs patīkami atjauno mitruma balansu uz ādas, padarot to veselīgu, maigu un zīdainu. 

Tri Bio līdzekļi, kas ir kā ekolīdzekļi var būt lielisks risinājums ģimenēs, kur ir bērni, jo nav jāiegādājas atsevišķi līdzekļi, kas būtu paredzēti bēbīšiem, jo šis līdzeklis nesatur smaržvielas, krāsvielas un citas pazīstamas alerģiskas vielas. Tā kā mums mazākajam ir visai alerģiska āda, es vienmēr lieku dubulto skalošanas režīmu, mazgājot veļu un liels bija prieks, ka šie līdzekļi ir tieši paredzēti cilvēkiem ar jutīgu ādu. 

Man patika maigais, bet neuzbāzīgais aromāts un tas, ka šie līdzekļi ir piemēroti jutīgiem cilvēkiem, tādā veidā padarot līdzekļus savā veidā universāli izmantojamus. 

Kristīne