Gatavojam ar Stollar multivāres katlu: Cūkgaļas rilete

23. Aug 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

SASTĀVDAĻAS

460 g cauraugušas cūkgaļas

90 g svaiga speķa

500 g šķiņķa gaļas

400 g cūku tauku

3 lauru lapas

6 krustnagliņas

nedaudz samalta muskatrieksta

šķipsniņa kanēļa

1 tējk. kaltēta rozmarīna

1 tējk. kaltēta timiāna

jūras sāls pēc garšas

svaigi malti melnie pipari pēc garšas

PAGATAVOŠANA

Multivārāmā katla BMC600 traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi, liec iekšā aparātā, aiztaisi ciet un uzstādi programmu „Multi”. Iestati 40 grādu temperatūru un laiku 9 stundas. Kad laiks pagājis, iestati 100 grādu temperatūru un laiku 2 stundas. Ļauj, lai gatavojas. Izņem ārā, gaļu ar dakšiņu saplucini strēmelēs un liec citā traukā. Nedaudz pievieno taukus un samaisi. Pieber sāli un piparus pēc garšas. Pildi trauciņos un liec ledusskapī, lai atdziest.

20140811093842-81337.jpg