Cits veids kā sievietei sevi pārdot

Cits veids kā sievietei sevi pārdot

10. Jul 2013, 09:51 nosiguldas nosiguldas

Katra diena nāk ar vien jauniem brīnumiem. Es saprotu, ka laiks iet uz priekšu un klasiskas vērtības tiek piemērotas laika solim, bet cik tālu. 

Sekss-attiecības starp vīrieti un sievieti (agrāk)

Tagad- starp vīrieti un vīrieti, sievieti un sievieti, vecāki izmanto bērnus, pieprasītākā prece izklaidēm mazas meitenes. 

Bērns - nākošā paaudze ( agrāk)

Tagad- biznesa objekts ( bērnus pārdod, pērk, ar viņu palīdzību pelna naudu)

Sieviete - dzīvesbiedrene, māte (agrāk)

Tagad- surogātmāte, staigājoša piena banka.

KAS NOTIEK, VARBŪT ES KAUT KO NESAPROTU.

Vakardienas raksts man vienkārši nošokēja, jo pieprasīta prece bagāto vīriešu vidū ir sieviete, kas viņu baros ar mātes pienu no krūts. Šāds pakalpojums ir dārgs prieks un šie vīrieši, sievietēm, kas viņus baro piedāvā dzīvesvietu.

No otras puses sievietes, kas tam piekrīt. Man tas atgādina senās profesijas pārstāvēs, kas pārdod sevi, te tikai tas notiek man liekas pavisam izvirtušā veidā. Skatam ir jābūt vienkārši pretīgam. 

Cik tālu mēs aiziesim, placentu mēs jau lietojam pārtikā, tagad bērnu vietā barosim no krūts pieaugušus večus, kas būs tālāk.  

Galvenais, ka visa pamatā ir nauda, man jau liekas, ka vairs nav nekā uz šīs pasaules, ko nevar nopirkt pa naudu. Man jāpiekrīt, ka tas patiesi ir pasaules gals, mēs aizmirstam par garīgām vērtībām, par īpašo nozīmi un sūtību ar kādu esam ieradušies šajā zemē.

Es no sirds priecājos, ka dzīvoju ne tik attīstītā valstī , jo pagaidām šie brīnumi mūs skar pavisam nedaudz. Un ceru, ka mēs vēl ilgi šādas lietas tikai lasīsim presē, kā notikumus tur tālu no mums.

nosiguldas nosiguldas 10. Jul 2013, 14:33 lauvinja

👍

lauvinja lauvinja 10. Jul 2013, 14:25

Zinātnes un tehnikas attīstībai ir ne tikai plusi, bet arī mīnusi, mazāk ļaužu nodarbināti fiziskos darbos, avirāk laika blēņām. Piedodiet, bet kādreiz, kad tev ikdie nu bija jāstrādā, lai sagādātu pārtiku, izvirtībām un stulbībām atlika mazāk laika.

nosiguldas nosiguldas 10. Jul 2013, 13:42

vispār jau placentu pēc dzemdībām ēd kaķenes, es kaut kā neesmu ievērojusi, viņu mūžīgo jaunību. 😀

gucci123 gucci123 10. Jul 2013, 13:35 maija

Var izmantot hialuronskābes ampulas vai kosmētiku uz tās bāzes.

gucci123 gucci123 10. Jul 2013, 13:33 nosiguldas

Man jau liekas, ka tā ir reāla muļķība. Kurš to ir pētījis? Lai konstatētu, vai jaunība saglabājas, vai nē, vajadzētu pētīt noteiktu cilvēku grupu vismaz 10 gadu garumā, jo kā tad var secināt, ka tas palīdz saglabāt jaunību? Turklāt ir daudz citu faktoru - iedzimtība, dzīves veids utt.
Nu par mātes pienu - tad jau tā ir diskriminācija, ka, redz, vīriešiem palīdz, bet sievietēm nē😉

nosiguldas nosiguldas 10. Jul 2013, 11:41 gucci123

😀placentas ēšana saglabājot jaunību, mātes piena dzeršana no tās pašas operas tikai vīriešiem

gucci123 gucci123 10. Jul 2013, 11:20

Tas man atgādina balto degunradžu izmiršanas epopeju. Ziniet kāpēc viņi gandrīz izmira? Tāpēc, ka tika uzskatīts, ka balto degunradžu rags (saberzts pulverī) palīdz novērst potences problēmas vīriešiem. Gandrīz 10 gadu laikā tika iznīcināti daudzi dzīvnieki, neanalizējot un neoiedziļinoties būtībā. Tagad viņi ir uz izmiršanas robežas un tiek rūpīgi saglabāti. Atvainojos, bet absolūtas muļķības bija par to potences celšanu! Bet cilvēks jau ir radības kronis, kas lemj, kam būt un kam nebūt!

gucci123 gucci123 10. Jul 2013, 11:16

Katram savs! Un pret kādām kaitēm palīdz placentas ēšana? Kurš to ir pētījis ilgtermiņā - nevis pāris mēnešus? Lai apgalvotu, ka kaut kas darbojas vai palīdz, nepieciešami gadi, kur vēro izlases grupu, kas lieto konkrētu līdzekli. Nekur neesmu redzējusi šādu atskaiti. Placentas kosmētika utt. - tas ir tikai modes kliedziens! Ja kāds apgalvotu, ka, piemēram, no spermas vai olšūnām iegūti preparāti ir topā - tici man, to sāktu lietot un visi apgalvotu, ka ir ok. Kā ir ar morālo aspektu? Un ja aizejam tālāk - varbūt kāds apgalvotu, ka kāds cits orgāns ir ok - ko mēs darītu?

nosiguldas nosiguldas 10. Jul 2013, 11:14 runciene

Es tieši to arī domāju, ka slavenas aktrises pēc dzemdībām saglabā savu placentu un to lieto pārtikā, lai ilgāk saglabātu savu jaunību. Tas arī tika publiskots ziņās , vēl ar piebildi, ka tas paliek ar katru dienu populārāk.

gucci123 gucci123 10. Jul 2013, 10:08

Godīgi sakot, man arī placentas ēšana šķiet pretīga. Nezinu, kas ir izteicis teoriju, ka tā ir veselīga un palīdz saglabāt jaunību un uz kādiem pētījumiem tas ir balstīts?