Cīņa ar celulītu ― iedarbīgas metodes un procedūras

Cīņa ar celulītu ― iedarbīgas metodes un procedūras

29. Sep 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Apmēram 90% sieviešu cieš no dažādu pakāpju celulīta. Pat slaidas sievietes ar nevainojamu figūru nav pasargātas no estētiski nepievilcīgās tā saucamās "apelsīna miziņas" veidošanās uz ādas. Tieši tāpēc pretcelulīta līdzekļi un procedūras ir tik populāri un tiem ir nozīmīga vieta skaistumkopšanas industrijā. Latvijas klīnikas ERA ESTHETIC ķermeņa estētikas speciāliste Oksana Markus-Narvila stāsta, kāpēc no celulīta cieš lielakoties sievietes un kas var palīdzēt atbrīvoties no nepatīkamās "apelsīna miziņas".

Kas izraisa celulītu?

Lai izprastu celulīta rašanās cēloņus, vispirms jāizprot ādas struktūras īpašības. Gan sievietēm, gan vīriešiem tauku šūnas no ādas atdala savdabīgas starpsienas ― fibrozie audi, kurus sauc par "septu", tomēr to struktūra vīriešiem un sievietēm ir atšķirīga. Vīriešu ādā starpsienas ir veidotas krusteniski, tādējādi novēršot tauku izkļūšanu cauri tām un ļaujot vīriešiem pat ar lieko svaru saglabāt stingru un gludu ādas virsmu. Rezultāts – celulīts var skart arī vīriešus, bet daudz retāk, nekā daiļā dzimuma pārstāves. Sievietēm gan starpsienas, gan tauku šūnas ir novietotas perpendikulāri ādai. Uzkrājoties taukiem un fibrozajiem audiem gadu gaitā, kā arī saules iedarbībā kļūstot stingrākiem, tauku šūnas sāk iespiesties starp fibrozajiem audiem, tādēļ uz ķermeņa virsmas veidojas tā sauktais "apelsīna miziņas efekts". Vēl viens faktors, kas ietekmē celulīta veidošanos sievietēm ― sieviešu organismā tauku šūnas ir lielākas un estrogēna ietekmē tās vairāk uzkrājas vēdera, gurnu un dibena zonās.

Kā atbrīvoties no celulīta?

Veselīgs dzīvesveids un nodarbošanās ar sportu ir labs atbalsts, bet nav garantija cīņā ar celulītu. Savukārt uzturs ar augstu antioksidantu saturu zināmā mērā ļauj palēnināt "apelsīna miziņas" veidošanos, palīdzot saglabāt ādu tvirtu un elastīgu.

Ādas kopšana mājas apstākļos ar līdzekļiem, kas satur kofeīnu, īslaicīgi palīdz pret celulīta veidošanos, jo uzlabo liekā šķidruma atteci no celulīta skartajām vietām. Turklāt daudziem pretcelulīta līdzekļiem ir masāžas aplikatori vai rullīši, kas uzlabo cirkulāciju un pastiprina liekā šķidruma atteci. Vēl viena iespēja cīņā ar celulītu ir ķermeņa noberšana ar sausu suku ― tas stimulē asinsriti vietās, kur uzkrājas toksīni un šķidrums, kas arī izraisa ''apelsīna miziņas" efektu. Līdzīgi iedarbojas limfodrenāžas masāža, kas uz neilgu laiku uzlabo ādas tekstūru. Tomēr šo metožu iedarbība ir īslaicīga un saglabājas tikai apmēram 24 stundu laikā.

Celulīta ārējās izpausmes mazina ādas kopšana ar līdzekļiem, kas satur C vitamīnu un retinolu. Abu šo līdzekļu iedarbība ļauj palielināt kolagēna sintēzi ādā un padara ādu blīvāku, nedaudz izlīdzinot ''apelsīna miziņu".

Tiem, kas vēlas iegūt redzamu un ilglaicīgu rezultātu celulīta ārstēšanā, ķermeņa estētikas speciāliste iesaka izmantot profesionālu medicīnisku ārstēšanu saskaņā ar VelaShape anticelulīta metodiku. Šī metodika pēdējos gados ir ieguvusi popularitāti visā pasaulē. ERA ESTHETIC klīnikās Latvijā un Lietuvā šo procedūru izmanto jau vairākus gadus, un katru dienu speciālisti novēro, kā katrs VelaShape seanss ļauj klientiem pietuvoties vēlamajam rezultātam - kļūt slaidākiem un skaistākiem.

20160225170731-48161.jpg

VelaShape apvieno četras efektīvas tehnoloģijas, kas procedūras laikā iedarbojas vienlaicīgi, ļaujot pacientiem atbrīvoties no celulīta un uzlabot siluetu:

  • infrasarkanie stari sasilda audus, mazinot zemādas tauku slāni;
  • radioviļņi (RF) šķeļ taukus, stimulē kolagēna sintēzi un uzlabo ādas tekstūru;
  • vakuummasāža stimulē limfas atteci un uzlabo asinsriti;
  • mehāniskā masāža uzlabo vakuuma sistēmas iedarbību, veicinot limfas plūsmu.

VelaShape procedūras lielākajai daļai klientu nodrošina strauju ķermeņa kontūru uzlabošanos. Lai sasniegtu vislabāko rezultātu, jāveic tikai 4―6 procedūras. Celulīta samazināšanās turpinās arī pēc terapijas kursa beigām.

Ķermeņa estētikas speciāliste uzsver, ka atšķirībā no daudz citām iekārtām, kuras izmanto celulīta un ķermeņa apjoma mazināšanā, VelaShape ir reģistrēts autoritatīvākajā ASV medicīniskā aprīkojuma kontroles iestādē ― Pārtikas un zāļu pārvaldē (FDA). Tas apliecina iekārtas labo kvalitāti un ļauj ārstiem būt pārliecinātiem par pacientu veselību un ilglaicīgiem ārstēšanas rezultātiem.

Ziema un pavasaris ir labākais laiks patīkamu ķermeņa pārvērtību sākšanai, tāpēc klīnika ERA ESTHETIC piedāvā īpaši izdevīgas cenas VelaShape procedūrām ― lai tas daudziem Latvijas iedzīvotājiem kalpo par papildu motivāciju uzlabot figūru un piešķirt tai pievilcīgas formas, gatavojoties vasaras sezonai!

Sīkāku informāciju par VelaShape tehnoloģiju celulīta ārstēšanai un slaidāka silueta iegūšanai lasiet lāzerdermatoloģijas klīnikas ERA ESTHETIC mājaslapā.

20160225170744-99626.jpg 

 20160225170653-63779.jpg

www.eraesthetic.lv      

guycassode258 guycassode258 22. May 2019, 13:26

Tabletes pret celulītu - http://cellinea.se