Cik daudz vajag līdz "labi"? Vilšanās bistro "Milti".

04. Sep 2017, 16:51 Klintasmamma Klintasmamma

Ik pa brīdim manīju māmiņas iesakām citām bistro "Milti" kā burvīgu vietu kopīgām ēdienreizēm ar bērnu, tāpēc tad, kad Klinta Vecrīgā bija izdejojusies pa peļķēm, nofotografējusies ar sajūsminātajiem tūristiem, kā arī godam izturējusi ideālās cepures medības veikalos, devāmies tieši uz turieni. 

Liels bija mans pārsteigums, kad neredzēju tur nekā no tā, kas liktos piemērots bērniem. Viens bērnu krēsliņš, maz apmeklētāju un mīksts dīvāniņš, vai tiešām ar to pietiek, lai mēs uzskatītu, ka vieta ir piemērota ģimenēm ar bērniem? Bija arī bērnu ēdienkarte ar ko veselīgāku nekā citur, taču tik un tā jutos vīlusies, jo biju gaidījusi ko daudz vairāk. 

Meitai bija garlaicīgi. Vienā brīdī viņa nolēma paspēlēties ar uz blakus esošā galdiņa esošo dakšiņu (bijām vienīgie klienti, tāpēc nepārprotiet-dakšiņu nevienam neatņēma, tikai paņēma no iepriekš uzklāta galda), taču ātri vien dzirdējām skaļu un nepārprotamu viesmīļa aizrādījumu. Ņēmu Klintu klēpī, paklausīgi sēdējām, lai nepieskartos vēl kaut kam, taču atzīšos, ka bērnam piemērotu vietu biju iedomājusies kā tādu, kur tam bērnam ir vismaz kaut kādas izklaides iespējas. 

Pasūtītais ēdiens bija labs, Klinta kāru muti apēda gan savu sparģeļu porciju, gan mammas zandartu. Palūdzām, vai ir burkānu sula, taču dabūjām strupu "nē", mēs varot dzert apelsīnu. Kasos pie sīkumiem, bet man nav gaījušās vietas, kur bērnam nevar sarunāt burkānu sulu (arī tad, ja tā nav dzērienu kartē).

Kiprā, piemēram, Klinta smalkā franču restorānā, kur visi galdiņi  bija aizņemti, tika pie labākās vietas, garšīgiem našķiem, regulāriem smaidiem un varēja darīt visu, ko vien sirds kāro. Par viņu tur priecājās un nākošajā reizē jau sagaidīja ar burkāniem, uzdāvinot arī man ziedus un saldo. Dzirdot par produktiem, ko toreiz Klinta un es nedrīkstējām ēst, pavārs labprāt pagatavoja mums 3 garšīgus ēdienus, bet te...nav pat burkānu sulas:(

Kopumā patīkama vizīte tikai pieaugušajiem un pārliecība, ka ar Klintu uz to vietu noteikti vairs neiesim un citām māmiņām neieteiksim!

Bet kāpēc citas iesaka? Kam jābūt/nav jābūt, lai Tu kādu vietu ieteiktu ģimenei ar bērnu? Cik daudz vajag, lai vieta liktos piemērota?

Klintasmamma Klintasmamma 25. Sep 2017, 20:58 Kummise

Paldies par komentāru! Aizstāvībai gan gribu minēt, ka man nav iebildumu pret to, ka kāds aizrāda bērnam par piederumu aiztikšanu, bet gan veidu, kā to darīja. Tieši tāpat ir ar sulu. Vienmēr var atteikt arī laipnā veidā, piedāvājot, piemēram, citu sulu vai ūdeni, vai ne?

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 05. Sep 2017, 01:23

Lai es ieteiktu kādu vietu ģimenei, manuprāt, bērnu stūrītim tur būtu jābūt kā obligātam nosacījumam 😀 jo bērns nav tas, kurš visu laiku var nosēdēt uz vietas, viņam ir nepieciešams kāds laukumiņš, kur padarboties, paskraidīt, izklaidēties 😀 protams, izvērtēju arī personāla attieksmi, atsaucību un ēdiena garšu 😀

Klintasmamma Klintasmamma 04. Sep 2017, 19:33 mamma88

Paldies, ņemšu vērā 😀

mamma88 mamma88 04. Sep 2017, 19:31

Es atkal neiesaku Cabo cafe. Dargi,maza edienkarte, nekada apkalposana. Der jauniem parisiem,kas grib iedzert.