Ceturto gadu kvalitatīvas dzīves cienītāji tiksies SAULGRIEŽU JOGAS UN MŪZIKAS FESTIVĀLĀ

Ceturto gadu kvalitatīvas dzīves cienītāji tiksies SAULGRIEŽU JOGAS UN MŪZIKAS FESTIVĀLĀ

26. May 2016, 15:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laikā, kad saules enerģijas spēks ir visizteiktākais, 17.-19.jūnijam, vienkopus pulcējas jogas praktiķi, meistari, entuziasti, kā arī tie,kas vēlas iepazīties ar jogu, lai piedzīvotu intensīvu un enerģētiski spēcīgu notikumu, gūstot jaunu pieredzi un zināšanas. Pasaulē atzīti jogas praktiķi ar vismaz 12 gadu pieredzi ieradīsies Latvijā no Čīles, Somijas, Zviedrijas, Vācijas, Lielbritānijas, Beļģijas, lai 3 dienu laikā, sniegtu apmeklētājiem nebijušu pieredzi, kas iedvesmos kā jogas pazinājus, tā sniegs ieskatu iesācējiem.

Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls ir viens no draudzīgākajiem ģimenēm ar bērniem, sniedzot iespēju radoši un attīstoši nodarbināt bērnus, laikā, kamēr vecāki tvers zinības. Mazākajiem festivāla dalībniekiem tiks piedāvāts piedalīties bērnu jogas nodarbībās, radošajās darbnīcās, “zaļā dzīvesveida” aktvitātēs, kā arī izmēģināt dažādas Latvijā ražotas un lolotas preces un aktivitātes bērniem.

Sadarbībā ar džinsu otreizējās pielietošanas meistariem - “Otrā dzimšanas diena” festivāla mazajiem viesiem tiks piedāvāta radošā darbnīca, kurā tiks veidotas džinsa aplikācijas. Visdažādāko toņu džinsu audumi, kurus izmantojot, iespējams radīt kolāžu mākslas darbus.

  20160525222349-19918.jpg

Rotaļas ar mīkstajiem klučiem Iglu Soft Blocks

Lieli un dzīvespriecīgi mīkstie kluči,kurus izmantojot, bērni var uzcelt paši savu rotaļu namu, torņus un pat slidkalniņu. Šie kluči tiek ražoti tepat Latvijā, Valkā un priecē dažāda vecuma bērnus.

20160525222405-54460.jpg 

Zīmējumi ar Latvijā radītiem māla krītiņiem

Festivāla bērnu zonu papildinās zīmēšanas meistarklases, kurās tiks izmantoti unikālie māla krītiņi, ar kuriem iespējams zīmēt kā uz asfalta, tā uz flīzēm un papīra. Krītiņi interesi piesaista ne vien tādēļ, ka tiek ražoti no māla tepat Latvijā, bet arī savu interesanto formu dēļ, jo tie veidoti asociatīvi augļu un dārzeņu veidolos - gurķis, banāns, burkāns, mellenes, sēnes, ķiploks, zemene u.c.

20160525222421-56309.jpg 

Lielformāta jogas spēles

Festivāls tiek veidots kā notikums visai ģimenei, tādēļ daudzas no aktivitātēm organizatori aicina apmeklētājus piedzīvot visiem kopā un tam lieliski derēs Lielformāta jogas spēles. Bērni,kopā ar vecākiem varēs spēlēt lielformāta cirks spēli jogas tematikā, kas īpaši veidota,lai apgūtu dažādas jogas pozas. Koordināciju attīstošā spēle “Augšup” aizrauj gan lielus, gan mazus dalībniekus, savukārt jogas tēmas “Krustiņu – nullīšu” spēles laukumi iedvesmo kā visjaunākos dalībniekus, tā pieredzes bagātus seniorus.

 20160525222437-86579.jpg

IZDEVĪGS PIEDĀVĀJUMS

Saulgriežu jogas un mūzikas festivāla organizatori aicina ģimenes izvēlēties festivālu kā kvalitatīvu un izzinošu piedzīvojumu visai ģimenei. Pērkot ieejas kartes 3 dienām – Māmiņuklubs.lv lasītājiem un biedriem tiek piedāvāta vēl nebijusi iespēja - bērnus ņemt līdz uz festivālu bez maksas. Piesakies, pasūtot ieejas kartes un rakstot info@jogasfestivals.lv , norādi kodu “Māmiņu Klubs iespēja” ( ši iespēja sniedz Jums 65.00 EUR ietaupījumu 1 bērna ieejas kartei 3 Festivāla dienām)

Ģimenēm ar bērniem līdz 2 gadu vecumam – cilvēks,kurš pieskata mazuli drīkst apmeklēt festivālu bez maksas.

Vairāk par programmu lasi : www.jogasfestivals.lv