Ceturtās projekta " Tievējam kopā ar Jelgavas māmiņu klubu" dalībniece Agnese!

Ceturtās projekta " Tievējam kopā ar Jelgavas māmiņu klubu" dalībniece Agnese!

28. Aug 2015, 12:19 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

20150828121856-53397.jpgSveiki visiem šajā burvīgajā vasaras noslēgumā. Mani sauc Agnese, man ir 37 gadi, esmu 3 bērnu māmiņa. Ar šo projektu vēlos parādīt visām topošajām, esošajām māmiņām, ka nekad nav par vēlu iegūt savu sapņu figūru. 
    Šo projektu man gribas nosaukt par savu lidojumu, jo jūtos kā lidojumā. Lidojumā pretī savam mērķim. 

    Man šī jau ir projekta 6. diena, vajadzētu būt ceturtajai, bet es jau savu projektu sāku uzreiz pēc svinīgās atklāšanas, es atteicos no tā, kā parasti, vēl pēdējo reizi, sāksim no pirmdienas, vai no 1. datuma, vai no jauna gada, jāsāk ir jau šodien.

Pastāstīšu kā ir gājis pa šīm dienām,.

Piektdiena.Projekta atklāšanas vakars. Viss ļoti svinīgi, ar humora piesitienu, visi sapucējušies, iepazināmies savā starpā un ar atbalsītājiem. 

Brīvdienas. Izmetu visus nederīgos produktus, sāku dzert ūdeni no 2-3 litriem dienā, pēc 18 neēdu. Tas ir viss, ko lietas labā varēju darīt iesākumā.

Pirmdiena. Pirmā nodarbība Figure Line. Mani nosver, nomēra, man pirmais šoks, jo kaut kur pazuduši 1.6 kg, bet tas neskaitas, jo sākam ar pirmdienu. Secināju ka Figura Line nodarbība ir forša, intereants likās tas aparāts, kurš skaita notērētās kalorijas masāžas laikā. Bija brīžiem sāpīgi, bet ir pieredzētas trakākas procedūras. Nākamā dienā bija sajūta, ka būtu sportojis.

Pirmdienas vakars. Pirmā grupas psihoterapijas nodarbība ar Ivetu Rukmani. Sākumā likās, ārprāc, ko mēs sadarīsim 3 stundas, bet  pagāja nemanot, iepazināmies viena ar otru dziļāk un sanāca arī iedziļināties sevī, pagātnē, bija pasmagi brīži, bet pateicoties Ivetai tikām ar visu galā. Jauka nodarbība.

Otrdiena. Brīvdiena. Bija sajūta, kā tā, nekas nenotiek? Esmu jau ieskrējusies.

Trešdiena. Rullējamies. Vakaŗā sports, izlēkājos, vienu brīdi palika garlaicīgi,  likās pārāk daudz vienādas darbības, nekas pieradīšu:)

Ceturtdiena. Brīvs.Gaidu rītdienu. Tad man būs konsultācija ar uztura speciālisti. Ir jau radušies daudz  jautājumi.

Visā visumā man iet viegli, viegli ir iepirkties, mani produkti, vīram, bērniem. Viss pārējais man ir vienaldzīgs, kā es saku, man to nevajag. Visgrūtāk bija atteikties no kafijas, tas man bija stresa dzēriens, salds un lipīgs. Brīvdienās par to sapņoju, visu nedēļu katru dienu kādas 5 reizes dienā. Ūdeni izdzeru apmēram 3 litrus dienā, izrādās, ka tas nesagādā nekādas problēmas, par šo baidījos visvairāk, ka nespēšu.

Pievienotajā fotogrāfijā redzams apmēram, cik daudz ūdeni pa nedēļu izdzeru un kādus produktus lietoju visvairāk.

Paldies,  ka izlasījāt, ar sveicieniem, Agnese.

 

Projektam un rezultātiem var sekot līdzi mūsu mājas lapā

http://www.jelgavamk.lv/?q=content/agneses-1ned%C4%93%C4%BCa#comment-435