Ceļš uz māmiņas lomu ar BIO OIL eļļu

Ceļš uz māmiņas lomu ar BIO OIL eļļu

15. Feb 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Labvakar, Māmiņu Kluba lasītājas!

Šodienas blogs drīzāk ieinteresēs topošās māmiņas un māmiņas, kas nesen pasaulē laidušas bērniņus.

Domāju, grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā mūsu visas uztrauc diezgan līdzīgi jautājumi: vai man būs strijas, vai iespējams no tām izvairīties, kā no tām izvairīties, ko varu darīt lietas labā.

Nav nevienam noslēpums, ka grūtniecības laikā sieviete iet cauri ilgam ceļa posmam, tuvojoties savas jaunās dzīves sākumam, kas kardināli atšķirsies no līdzšinējās dzīves, kas bijusi tik bezrūpīga, viegla. Un pēc tās taču vienmēr skumsim, pat, ja jaunajā dzīvē jutīsimies ļoti, ļoti labi.

Mainās viss, kas ir ap mums, maināmies mēs pašas - gan iekšēji, gan ārēji.

Mūsu ķermenis nekad vairs nebūs tāds, kā agrāk, bet tas var būt skaists, protams, daudz kas atkarīgs ir no mums pašām, no mūsu attieksmes pašām pret savu ķermeni.

Tātad, strijas.

Pirmajā grūtniecībā ļoti no tām sargājos, baidījos, lasīju daudz informācijas par to, kas tās tādas ir, kā no tām var izvairīties, un galvenais, sapratu, kā mitrināt ādu, un uzzināju, ka daudz kas atkarīgs ir no hormoniem.

Nopirku dārgus krēmus, ko piedāvāja aptiekas, viens iepakojums gāja 3 mēnešus, lietoju šo krēmu tikai vietās, kur visbiežāk arī parādās strijas: gurni, vēders, krūtis.

Nosaukumu vairs neatceros, bet grūtniecības beigās lietoju arī Johnsons Baby eļļu.

Mans rezultāts: strijas vienalga parādījās nelielā daudzumā, kas nešaubīgi priecē - uz dibena un krūtīm, bet vēders  - bez strijām. Urrā1

Šajā grūtniecībā MK man piedāvāja testēt BIO OIL pretstriju eļļu.

Šajā grūtniecībā man ļoti ātri parādījās jau visai redzams vēders, ļoti niez krūtsi, vēders un gurni, ko neizjutu pirmajā grūtniecībā - skaidrs, ka parādās strijas. Ap nabu tās jau pamanāmi iekārtojušās vietā, kur bija pīrsings.

BIO OIL eļļa ir viena no labākajām pretstriju eļļām, un tieši tas šo produktu akcentē. Esmu arī daudz lasījusi informāciju un atsauksmes par to, ka eļļas vispār ādai ir labākas kā krēmi, tāpēc ar prieku un cerību, ka varētu glābties no strijām, gribēju arī šo eļļu izmēģināt. Ieinteresēja produkta apraksts un tā dabīgais sastāvs, kā arī akcents uz to, ka šī eļļa cīnās ar ādas atūdeņošanos, bet man ir ļoti sausa āda šīs otrās grūtniecības laikā, kas ir tiešām liela bēda!

……………………………………………………………………

Eļļa ir 60ml lielā trauciņā, lietošnai vajag pavisam maz - pilīti konkrētajai zonai, tā kā tā ir ļoti trekna, pa 2 nedēļām izlietoju pavisam maz. Tātad - pietiek ilgākam laikam.

Patīkami iesūcas ādā.

Un tomēr lika vilties tas fakts, ka vāciņš katru reizi jāatskrūvē un jāaizskrūvē, bet eļļa ir taukaina un to uzreiz nevar nomazgāt no rokām pat ar karstu ūdeni, attiecīgi, arī pudelīte kļūst taukaina. Nav sevišķi patīkami, ka arī pudelīte visu laiku kļūst eļļaina.

Bet te gribas uzsvērt arī kādu patīkamu plusiņu: uz apģērba traipi no eļļas nepaliek, tātad, nav jāuztraucas, ja eļļa vēl līdz galam nav iesūkusies ādā.

Un vēl viena lieta, kas mazliet lika vilties, lai gan tas ir individuāls kritērijs: smarža, šajā grūtniecībā es nepanesu vispār kosmētikas līdzekļu aromātus, un ne tikai smaržas, BET PAT PAŠUS SMALKĀKOS ķermeņa un sejas krēma aromātus.

BIO OIL eļļai gandrīz nav aromāta, tas ir knapi sasmaržojams, un tāpat kā ar citiem līdzekļiem, pirmās 2 dienas smarža mani nemulsināja, bet trešajā dienā to pamanīju un ceturtās dienas rītā tā jau NEPATIKA. Bet tā ir tāda smalka, teju nemanāma! Piektritīšu citas māmiņas atsauksmei MK, ka ražotāji aizmirsuši faktu, ka dažreiz arī it kā niecīgus aromātus, tomēr grūtnieces nepanes. Bet atkārtošos, tas ir individuāli. Pirmajā grūtniecībā smaržas man nekādu diskomfortu nesagādāja.

……………….

Sarežģīti pašlaik ir novērtēt eļļas efektivitāti un iedarbību par visiem 100%, jo tas viss būs redzams pēc dzemdībām - vai būs spēcīgas strijas palikušas un diezgan pamanāmas, vai arī tās būs mazliet mazākas, jo lietoju šo eļļu tikai 2 nedēļas. Un tomēr gribas uzsvērt, ka BIO OIL glābj arī no niezes un kairinājuma, kas zūd vismaz uz 4 stundām, un saved kārtībā arī seju - tagad grūtniecības laikā tā ir ļoti sausa hormonu dēļ. BIO OIL ir glābiņš šajā ziņā.

Iesaku šo produktu, viennozīmīgi, izmēģināt visām, jo to ir patīkami lietot, sastāvdaļas arī mani apmierina, un eļļa MITRINA, un tas ir galvenais cīņā ar strijām, un vēl BIO OIL eļļai ir pieņemama cena.

Domāju, es turpināšu lietot šo eļļu, kad beigsies šī mana testēšanas pudelīte. Tāpat to lietošu arī kādu laiku pēc dzemdībām, jo jaunu striju rašanās nozīmē, ka jāstrādā ar tām ir tomēr noteiktu laiku, ar mērķi tās samazināt.

LIELS PALDIES MĀMIŅU KLUBAM PAR IESPĒJU TESTĒT ŠO LĪDZEKLI!

 20170207215241-70221.jpg

Ольга Курчина (maminklub.lv)