Ceļošana ar bēbīti

Ceļošana ar bēbīti

22. Apr 2018, 11:59 EvijaKB EvijaKB

Labdien mīļās mammas.

Esam šobrīd plānošanas posmā ceļojumam uz Miami.
Paredzētajos datumos mums ir ziema, bet tur makten silti.
Bebucim būs nepilni 11 mēneši - 10 mēneši un 1 nedēļa.

Vēlos jautāt Jums mammas:
1. Ko Jūs ņēmāt līdzi "Must have" bebucim? ( ja neskaita pamperus, mitrās salvetes)
2. Kā Jums bija ceļošana ar ratiem - ļāva Jums nodot pie iekāpšanas vai nepieciešams nodot kā nododamo bagāžu? (Mūsu rati foto)
3. Vai kāda no Jums ir ņēmusi Trunki čemodāņu mazajam, kā bija ar kvalitāti un ērtumu?
4. Kādus medikamentus ņēmāt līdzi mazajam?
5. Kādu saules aizsargkrēmu izmantojāt?
6. Protams, priecāšos arī par citiem padomiem ceļojot par bebuci.

zile zile 26. Apr 2018, 10:37

Ir tadas ratu somas ratu drosibai. Mantinas salona jo lidojums uz asv ir ilgs. Aizsargkrems ar spf 50 jo miami apdegu makonaina diena!

lauvinja lauvinja 23. Apr 2018, 08:37

Trunki šitik mazam nav nekādas vajadzības - tas vairāk bērnam, kurš pats velk/stumj un piesēž, šajā vecumā es vēl bērna mantas liktu sev ērtā čemodānā vai mugursomā,

Medikamentus - tos, ko lieto ikdienā + parunā ar doku. Tāds minimums, ko ņemtu - kaut ko pert t ibumetīnu vai paracetamolu, kaut ko puncim - smektu, linex vai taml., dažāda izmēra plāksterus, marles saiti, brūču dezinfekcijai kaut ko, kādu ziedi brūcēm, piem. bepanten, iespējams sudocream.

Zaiga77 Zaiga77 23. Apr 2018, 01:17

Un es vairāk uztrauktos par ratu saņemšanu pēc lidojuma kā nodošanu. Protams, ka ratus iečeko kā bagāžu, bet ņem līdzi līdz lidmašīnai. Reizēm tos nomet turpat pie lidmašīnas ārā, reizēm tos ir jāuzgaida iekštelpās, reizēm tos aizsūta uz nestandarta bagāžas saņemšanas lenti un jāiet meklēt uz bagāžas saņemšanas vietu. Jums pateiks, kur tos meklēt pie izkāpšanas. Vienu reizi mūsu ratus aizmirsa ielikt lidmašunā un tie palika Frankfurtē. Par laimi tas jau bija braucot mājas un nakošajā diena tos piegādāja uz māju.
Vēl esiet gatavi, ka ratus vajadzēs locīt un pie pārbaudēm laist cauri skeneriem kā somas. Tā nav pārāk ērti.

Zaiga77 Zaiga77 22. Apr 2018, 21:20

Garajā lidojumā iepriekš piesaki gultiņu, nezinu vai visam aviokompānijām pieejamas. Reizēm ir uz vietas lidmašīnā, bet ne vienmēr ieliek, tāpēc jāsazinās iepriekš.