Ceļā uz savu mērķi. (10.diena)

Ceļā uz savu mērķi. (10.diena)

30. Nov 2017, 11:57 muzikantu_mamma muzikantu_mamma

Ik rītu sāku ar sevis motivēšanu. Nevis tāpēc, ka sāku padoties, nepavisam nē, bet gan tādēļ, ka tas palīdz man kļūt stiprākai. Visu laiku sev atgādinu kāpēc es vispār esmu pieteikusies projektam “Sagaidi 2018 slaidi un veseli!” Tas tiešām palīdz. Es neesmu vāja, bet lai uzsāktu ko jaunu, ir vajadzīgs liels gribasspēks, jo tiek ieviesti jauni paradumi. 

Veselīgi dzīvot ir patiesi forši. Ne velti saka, ka 70% ir ēšana un tikai 30% ir sports. Viss patiešām sākas ar ēšanu. Neteikšu, ka ir viegli, bet nav arī neiespējami. Pēc gandrīz divām nedēļām esmu jau pieradusi pie šādas ēšanas un nav tā, ka mans ķermenis mokās, jo nevaru ēst to, ko agrāk. Vienīgais, kas pietrūkst, ir svaigi dārzeņi. Vienmēr esmu mīlējusi svaigus dārzeņus, bet pārsvarā manās ēdienkartēs ir sautēti dārzeņi. Jau vīram teicu, ka pēc šī mēneša es neapstāšos. Es turpināšu, patiešām turpināšu, jo pamati jau būs ielikti un mans ķermenis būs apradis ar šādu dzīvesveidu.

Dažas gardas un veselīgas maltītes no FOOD FACTORY - 

Vājpiena biezpiens ar pesto un vārītu olu.20171130105903-52408.jpg

Veģetārā lazanja ar sarkanajām pupiņām.20171130110008-16143.jpg

Dažādu zirņu sautējums ar zaļumiem.20171130110101-86907.jpg

Ābola mafins ar kanēli.20171130110137-14346.jpg

 

Trešdienas treniņš FIT20 EMS STUDIJĀ bija visgrūtākais no visiem treniņiem. Uzsākot treniņu šķita, ka ir daudz spēka, taču pēc maza brīža spēks pazuda pilnībā. Vienā mirklī nosvīdu un pietrūka pavisam maz, lai nenoģībtu. Nesapratu, kas notiek. Tajā brīdī trenerīte teica, ka ir jāapstājas, taču es negribēju padoties. Trenerīte atnesa ūdeni un es turpināju mīties, sāku justies nedaudz labāk. Pēdējās trīs minūtes es minos ar lielām grūtībām, taču visu laiku sev atgādināju “es nedrīkstu padoties, ir palicis pavisam maz”. Tā kā biju pavisam sagurusi, tad man bija nedaudz vieglāks slodzes treniņš nekā parasti, lai gan tajā mirklī nemaz tik viegls nelikās. Tāpat jutu, ka strādā viss ķermenis. Slodzes treniņā arī jutu, ka nedaudz atgriežas spēks, taču tāpat nebiju tik spēcīga kā iepriekšējos treniņos. Kad jau pienāca masāža, tad pat gribējās vēl treniņu turpināt, jo šķita, ka pārāk ātri esmu beigusi strādāt. Bet pēc treniņa es jau jutos daudz labāk un bija liels prieks, ka esi nepadevos, bet gan turpināju.

Tad es domāju - Kāpēc tā? Kas notika? Un tad nu man atbildēja, ka tas notika tāpēc, ka sāk dedzināties tauki, sāk arī trūkt tādēļ vitamīni un minerālvielas. Ēšana mums arī ir svara samazināšanai - 1500kcal. Galvenais, lai tagad nesabrūku un nepadodos. Galvenais ir nedoties kārdinājumam, runa ir par ēdienu. Bet kaut kā par šo es it nemaz neuztraucos, jo esmu sev pateikusi “Tas ēdiens ir kaitīgs!” un man to nemaz neprasās, jo ir pietiekami pilnvērtīgas maltītes ikdienā.

Vislielākās grūtības laikam sagādā ūdens dzeršana. Es zinu, ka jādzer daudz un cenšos to arī darīt, bet brīžiem vien aizmirstās, tādēļ esmu telefonā ielikusi atgādinājumu, kas ik pa laikam iezvanās, lai pēc iespējas vairāk dzertu ūdeni.

Alerģija man ir pārgājusi (tā bija no pārāk daudz C vitamīna manā organismā), tādēļ esmu atsākusi lietot dabīgo kosmētiku SATIVA. Mana sejas āda atkal priecājas. Ļoti maiga. Arī mana ikdienišķā problēma (daudz pumpas tieši pieres daļā) vairs nav. Retu reizi kāda vēl uzmetās, bet it nemaz nav tik traucējoša kā tas bija agrāk. Ļoti priecājos par savu veselīgo sejas ādu, tādēļ noteikti ikvienai ieteiktu pamēģināt šo kosmētiku.

Uz svariem kāpusi vēl neesmu. Gaidu 2.nedēļas beigas jeb 3.nedēļas sākumu, kad kāpšu uz svariem, lai redzētu kādas izmaiņas un ceru tikai un vienīgi uz pozitīviem rezultātiem. Tādēļ sekojat līdzi nākamās nedēļas rakstiem, kur padalīšos ar saviem rezultātiem. Jau pati nevaru sagaidīt, tādēļ piektdienas treniņā kārtīgi pastrādāšu ar 110% atdevi.

P.s. Līdz rītdienai vēl iespējams piedalīties konkursā, kur būs iespēja divām no jums saņemt 10% atlaidi kādam no FIT20 EMS STUDIJAS abonamentiem. Piesakies - nenožēlosi! Uzsāc arī tu jaunu dzīvi jau šodien!