№9 Linda: Būtiskais nav acīm saredzams.

№9 Linda: Būtiskais nav acīm saredzams.

07. Feb 2015, 21:33 čabule čabule

Šī nedēļa MUMS ir bijusi īpaša, jo vīram ir vairāk brīvu dienu, nekā darbadienu. Reti gadās šādas kopā būšanas, vairākas dienas pēc kārtas, tāpēc liekas, ka nekādus pārsteigumus nevajag- mēs esam viens otram.

20150207213021-24723.jpg

Par pārsteigumiem, ko esam sagādājuši viens otram attiecību laikā. Viens no pirmajiem, ko atceros bija nedaudz ar negatīvu pieskaņu. Dienu pēc mūsu pirmā oficiālā randiņa, mans vīrs (toreiz vel tikai topošais puisis, vai kaut kā tā- nu kā to sauc pašā attiecību sākumā) man paziņoja, ka viņu atlaida. Problēma bija tajā, ka satikāmies viņa darbā un viņš man izrādīja darbavietu, bet izrādās, ka nedrīkstēja pamest posteni. Biju tiešām pārsteigta un jutos vainīga. Tagad mums par to nāk smiekli, bet tās emocijas brīdī, kad uzzināju šo vēsti- nevar aprakstīt. Bet, ja runā par kaut ko pozitīvu- vīrs mūsu attiecību pirmajā gadadienā man uzdāvināja 12 minūtes garu video par mūsu jaukajiem brīžiem un tā- starp citu- arī bildināja mani.  Par to, ko es esmu darījusi, lai pārsteigtu vīriņu.  Pēc manām domām, viens no lielākajiem pārsteigumiem vīram laikam bijis mūsu pirmais pozitīvais grūtniecības tests. Bet kurš gan nejustos pārsteigts? Pajautāju arī vīram, kas ir bijis vislielākais pārsteigums no manas puses mūsu attiecību laikā. Viņš saka, ka reize, kad pirmo reizi apciemojām manus vecākus un naktī blakus viņu istabai pamīlējāmies. Viņš teica, ka pārsteigums bijis tas, ka es to uzdrīkstējos vispār, jo viņam šāda doma pat prātā neienāca.

20150207213109-27506.jpg

Kopā ar vīru izdomājām TOP 3 sarakstu, kas varētu atsvaidzināt mūsu attiecības, nekas stipri oriģināls sarakstā gan nav, bet viss ģeniālais taču ir vienkāršs!

3. Kopīgs piedzīvojums. Romantisks ceļojums, vai kāds izklaides brauciens, dažreiz pietiktu ar parastu pastaigu tikai divatā, vai kopīgu iepirkšanos- sevis palutināšanai, nevis pārtikas iegādei.  Mums drīz ir gaidāms neliels ceļojums, abi esam ceļa jūtīs, kaut gan līdz braucienam vēl vairāk par mēnesi. Jau ceļojuma plānošana atsvaidzina attiecības- pats ceļojums būs tikai kopīgā darba saldais Buļis (ābols – kā teiktu mūsu meitiņa).

2. Sekss katru vakaru- nekomentēšu. Vīrs teica, ka tas atsvaidzinātu mūsu attiecības, un katrai kārtīgai sievai vīrs ir jāklausa.

1. Sarunas vakarā pirms aizmigšanas- agrāk kopā pasapņojām gandrīz katru vakaru, bet pēc bērna dzimšanas katrs ejam gulēt savā laikā, jāatsāk gan tas darīt kopā- tad varēsim arī parunāt. Sarunas var atrisināt visas problēmas- īpaši jau- ja tās notiek gultā. Kurš gan ir spējīgs strīdēties ar kailu sievieti? 

20150207213151-87669.jpg

Man šajā nedēļā izdevās pārsteigt savu mīļoto- aizvedu bērnu pie māsas, lai paliek pa nakti, saklāju nelielu „galdiņu” guļamistabā, iededzu sveces, ieslēdzu skaistu mūziku un sagaidīju savu vīru mājās Ievas tērpā. Viņa sejas izteiksme bija nenovērtējama, un arī vakars izdevās tieši tā, kā biju plānojusi. Dažreiz vajag tik maz, lai vīrs sajustos laimīgs. Un ja vīrs laimīgs, tad arī man prieks.  Pēc šī pārsteiguma vīrs pret mani izturas kā pret princesi- jauka sajūta, kas dod stimulu izdomāt vēl kādu pārsteigumu.

20150207213225-30732.jpg

Par mūsu ģimenes talismanu. To mums uzdāvināja kāzās- ģimenes karogs. Tas jau vairāk kā 2 gadus karājas virs mūsu gultas. Vienmēr ir prieks skatīties uz mūsu ģimenes logo- tie esam mēs.. Ja kādreiz gribētu ko mainīt karogā, tad tam pieliktu arī mūsu bērnus, bet pagaidām- tas nav vajadzīgs, jo karogs nes mums veiksmi.

20150207213345-38379.jpg

Diemžēl Labākās sievas projekts šogad ir beidzies.. Šis projekts ir bijusi lieliska iespēja mūsu attiecības uzlabot. Daudzas lietas likās tik pašsaprotamas, bet patiesībā tās ir jāmēģina pamanīt un priecāties par tām katru dienu. Kā ir teikts grāmatā par Mazo Princi- Mēs esam atbildīgi par to, ko pieradinām. Jā, es un vīrs viens otru esam pieradinājuši un tagad mūsu pienākums ir rūpēties par attiecību kvalitāti, lai viss neaiziet pašplūsmā un neliekas pašsaprotams. Vērtīgs ieguvums no šī projekta būs kauliņu spēle, ko mēs esam jau izmēģinājuši un kopā uztaisījuši arī citu variantu. Vēl vērtīgi likās tas, ka vīrs sēdēja un lasīja manus blogus, kopā tos apspriedām un kavējāmies atmiņās par kopā piedzīvoto. Esam nolēmuši, ka mums vajag vismaz vienu vakaru nedēļā brīvu no bērniem- šonedēļ to arī realizējām un mēģināsim tā turpināt cik nu vien tas būs iespējams (ņemot vērā gaidāmo ģimenes pieaugumu). Nākošgad noteikti piedalīsimies šajā konkursā atkal, konkurss būs atskaites punkts mūsu gadā paveiktajam. Paldies, par jauko iespēju paskatīties uz savām attiecībām no malas un tās pilnveidot.

20150119122229-11194.jpg

 

Supersausins Supersausins 09. Feb 2015, 00:33

Ļoti jauki uzrakstīts😉
Veiksmi😉..

mamma27 mamma27 08. Feb 2015, 16:10

Jā,pilnai laimei tiešām nevajag daudz! Lai veicas arī turpmāk.😀