Būt par mammu - iedvesmoties.

Būt par mammu - iedvesmoties.

04. Jul 2017, 19:49 muzikantu_mamma muzikantu_mamma

Mamma katram bērnam vienmēr būs vislabākā un nav nozīmes vai viņai ir liekais svars pēc dzemdībām vai viņa nepiedzimst uzreiz par mammu, tas nāk ar laiku. Sociālie tīkli ir vide, kur mammas var iedvesmoties no citām mammām vai ņemt piemēru, bet ne vienmēr viss ir tik rožaini kā tas izskatās no malas, tādēļ nevajag skumt, ja tava ikdiena neizskatās tā, kā citām mammām, jo tu nezini kas notiek aiz ekrāna. Un tad nu nedaudz par katru sīkāk.

Ļoti daudzas mammas neilgi pēc dzemdībām, atgūst savu iepriekšējo figūru, bet tad ir arī tādas kā es - krūtsbarošana neizdevās un svaru nav tik viegli dabūt nost. Sociālajos tīklos var redzēt priecīgas mammas, kuras izskatās satriecoši, bet tu skaties spogulī un raudi. Bet zini ko? - Nevajag tā darīt! Arī tu esi laimīga mamma un tu savu svaru atgūsi, bet visam ir vajadzīgs laiks. Tu vari iedvesmoties no citām mammām un arī priecāties līdz ar viņām, ka viņām tas ir izdevies. Pateicoties sociālo tīklu mammām, esmu ļoti iedvesmojusies, kā rezultātā ar lielu apņemšanos un gribasspēku, esmu uzsākusi ceļu uz savu ideālo augumu. Nē, ideālais augums būtu šerpi teikts, bet vismaz nost pāris kilogramus dabūt gan. Tas nemaz nav tik grūti un nav arī jāievēro drastiskas diētas, bet ir jāiemācās ēst sabalansēti un sportot, un neaizmirst, ka dienā jāizdzer daudz ūdens. Bet pats svarīgākais ir apņemšanās un gribasspēks. Bet pats galvenais - bērns tevi mīlēs tādu, kāda esi, jo viņam galvenais ir tava mīlestība. Tādēļ neraudi spilvenā, ja neesi tādā formā kā citas mammas, bet gan iedvesmojies no viņām, lai sasniegtu savus rezultātus.

Interneta vidē, it īpaši lietotnē "instagram", ir iespēja sekot ļoti daudzām mammām, kas parāda savu ikdienu un piedzīvojumus. Pārsvarā jūs redzēsiet tikai to labo un tad jūs nodomāsiet "Ak, esmu slikta mamma, jo man bērns bieži raud vai neguļ tik labi kā citām mammām, mājā ir bardaks un ēst es arī nevaru pagatavot." Muļķības! Katrai mammai ir periods, kad mājā ir bardaks, ēst gatavošanai nav laiks un nezin ko darīt, jo ir izmēģināts viss viss, bet bērns vēl joprojām raud. Ir mammas, kurām patīk dalīties tikai ar labo un tas nav slikti - tu vari priecāties un iedvesmoties līdz ar viņām, bet ir arī tādas mammas, kuras parādīs savu ne tik rožaino ikdienu. Tādēļ nedomā, ka esi vienīgā, kurai kaut kas nesanāk, bet visiem citiem ir tik labi. Mēs nepiedzimstam par mammām, mēs par tādām kļūstam laika gaitā un līdz ar pieredzi.

Man viena draudzene reiz pateica ļoti labi :"Kļūstot par mammu, tu kaut ko arī zaudē - kādai tas ir izskatas (liekie kilogrami), citai tie ir draugi, bet galvenokārt, tu esi ieguvēja, jo tu esi kļuvusi par mammu!" Liekos kilogramus var dabūt nost un pazaudētie draugi (?), acīmredzot, tie nebija īstie draugi, būs citi un vēl labāki.

Lepojies, ka esi mamma, jo tu šobrīd kādam esi visa pasaule!

mamma88 mamma88 04. Jul 2017, 23:04

Man loti patika pirmspedeja rundkopa par zaudesanu. Tik patiesi.