Bulduri Jūrmalā

Bulduri Jūrmalā

01. Jun 2016, 14:46 laurlapa laurlapa

Vakar vakarpusē ar ģimeni devāmies uz Bulduriem, Jūrmalā. Sen jau tur nebija būts. Divgadīgo meitiņu priecēja jau fakts, ka brauksim ar vilcienu nevis kā ierasts ar mašīnu. Tas viņai bija jauns un patīkams piedzīvojums, jo vēl nebija braukusi ar vilcienu. 

Izkāpām Bulduru stacijā un devāmies jūras virzienā, pa ceļam apskatot, kas tad Bulduros jauns: it kā jau nekas jauns nav, bet izskatījās nedaudz citādāk (iepriekš netālu no stacijas nebija bērnu laukumiņš, armēņu virtuvi arī tur nebiju pamanījusi). Iegriezāmies veikaliņā nopirkt saldējumu (pols maksāja Eur 0,90). Atpakaļceļā no jūras iegājām arī armēņu virtuvē, jo bijām sakārojušies picu, bet tās tur nebija (ēdienkartē pamanījām, ka čebureki 2 gab.maksā Eur 5, savukārt plovs 6 personām Eur 65. Jūrmala paliek Jūrmala.). 

Vakar bija ļoti karsta diena, braucot uz Jūrmalu, Rīgā termometrs rādīja 30 grādi saulē, bet Bulduros bija 24 grādi un ūdens temperatūra 17 grādi. Bulduros ir izkārts zilais karogs, tātad tur atļauts peldēt. 

Izplunčājāmies pa ūdeni, paspēlējām bumbu un spēlējāmies smiltiņās, tad bijām arī uz bērnu šūpolītēm turpat pludmalē, kur izvietotas arī virves bērnu kāpelēšanai. 

Mājās meitiņa atkal teica, ka grib uz jūru.