Blistex lūpu balzami

Blistex lūpu balzami

17. Nov 2015, 14:43 Ilvija82 Ilvija82

Labdien!

Piektdienas vakarā saņēmu sūtījumu. Mani izvēlētie Blistex lūpu balzami bija klāt.

Blistex MedPluss Cherry Berry ar atsvaidzinošu ogu garšu. Pirmo reizi uzklājot zu lūpām sajūtas gana interesantas - lūpas sajuta patīkamu vēsumu, jo tas satur kakao sviestu, mentolu un kamparu. Pēc tam bija tāda sajūta it kā lūpas izskatās un "jūtas" lielākas kā patiesībā ir. :) Balzams ir biezas konsistences, ar spēcīgu ķirūs aromātu, bet bez garšas. Manām lūpām tas patika, tās kļuva maigākas un veselīgākas. Uz iepakojuma rakstīts, ka tas piešķir sārtumu, bet konkrētajam balzamam es to nemanīju.

20151117143735-23318.jpg

Blistex LipBrilliance unikāls lūpu balzams, kas mitrina lūpas, padara tās veselīgas un piešķir tām skaistu mirdzumu. Pirmo reizi uzklājot balzamu, sajutu patīkamo, saldo garšu un nedaudz kodīgu sajūtu uz lūpām. Pēc laiciņa tās kļuva gludas un elastīgas, jo satur vīnogu kauliņu eļļu. Lūpas ir maigas un pat vīrs pamanīja, ka uzklājot tieši šo lūpu balzamu, manas lūpas kļuva pilnīgākas. Vispār, man patīk lūpu balzami ar mirdzuma efektu, kas nozīmē, ka papildus nav jālieto lūpu krāsa. Vienīgais mīnuss - tā kā balzamam ir salda garša, tas ātri "pazūd" no lūpām.

20151117144139-92209.jpg

Abus lūpu balzamus turpināšu pārmaiņus lietot. Paldies Māmiņu klubam par pirmo iespēju testēt kādu no piedāvātajiem produktiem. Ceru, ka mūsu sadarbība turpināsies.

Jauku pēcpusdienu vēlot,

Ilvija.