Bio Oil pretstriju līdzekļa testētājas noskaidrotas!

Bio Oil pretstriju līdzekļa testētājas noskaidrotas!

19. Jan 2017, 09:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Paldies visām, kas pieteicās Bio Oil testiem!

Laimīgās testētājas ir:

Marika Dzelzkalēja
Elizabete Mendziņa
Diāna Lao Lodiņa
Laura Burkacka

Testējamais produkts

Bio Oil eļļa pret strijām un rētām

Bio Oil eļļa ir viens no labākajiem ādas kopšanas līdzekļiem, ko plaši izmanto visā pasaulē, lai novērstu strijas. Bio Oil eļļa pret strijām satur inovatīvo sastāvdaļu PurCellin Oil, kas šķidrina līdzekļa sastāvu un ļauj tam viegli iesūkties ādā. Eļļu ir ieteicams lietot uz rētām un strijām, ādai ar nevienmērīgu toni, kā arī novecojošai un atūdeņotai ādas. Bio Oil eļļa ir piemērota jebkura tipa ādai, un to var klāt uz visa ķermeņa, sejas vai tikai uz problēmzonām. Tā iedarbojas pret dažām nepilnībām, kas skar ādu.

Bio Oil eļļa ir ļoti bagātīga un barojoša ar spēcīgu aromātu. Tā satur augu ekstraktu un vitamīnu kombināciju. Šī eļļa ir īpašs ādas kopšanas līdzeklis rētu ārstēšanai ar PurCellin Oil. Bio Oil eļļu pret strijām ir vērts iegādāties, jo tā palīdz novērst strijas gan pirms, gan pēc grūtniecības, ja eļļu uzklāj un lieto pareizi. Tās sastāvā ir vairāku dabisku eļļu maisījums, kam ir ādu atjaunojoša iedarbība, un tā garantē manāmus uzlabojumus par nelielu cenu. Eļļa ādu spēj padarīt gludāku un kavēt grumbu veidošanos, kā arī palīdzēt pret ādas toņa pārmaiņām novecošanās ietekmē un ādas atslābumu gan uz ķermeņa, gan sejas. Bio Oil eļļa ir kļuvusi par visvairāk pārdoto ādas kopšanas līdzekli pasaulē.

20160203144107-50163.jpg

Bio Oil eļļa satur 29 sastāvdaļas, tostarp četrus augu ekstraktus, kas atrodami gandrīz visos pārdošanā esošajos ķermeņa kopšanas līdzekļos. Vēl divas sastāvdaļas ir vitamīni, ko izmanto visos kosmētikas sastāvos, viena ir minerāleļļa (domājams, eļļa zīdaiņu ādas kopšanai), un pārējo sastāvu veido lubrikanti, pildvielas, smaržvielas un krāsvielas. Bio Oil eļļa ir tikusi pakļauta arī stingrām pārbaudēm, tāpēc pircēji var būt droši, ka līdzeklis ir klīniski pārbaudīts un tas efektīvi palīdz uzlabot striju un rētu izskatu kopumā. Turklāt tas spēcīgi iedarbojas, lai uzturētu mitruma līdzsvaru ādā. Rētām un strijām vairs nav jābūt problēmai – ar Bio Oil tās var atstāt pagātnē.

Izmēģiniet Bio Oil eļļu pret strijām!

20160203144119-30204.jpg

Bio Oil eļļa ir līdzeklis, kas jāizmēģina pašam: jūs varat vaicāt daudziem cilvēkiem, cik laba ir šī eļļa, un viņi atbildēs, ka tā ir lieliska, bet jūs to nesapratīsiet, kamēr neizmēģināsiet, kā eļļa der tieši jūsu ādai, jo visiem šis līdzeklis nav piemērots. Bio Oil eļļa pret strijām uzreiz atvieglos striju radīto ādas diskomfortu, kā arī mitrinās ādu un padarīs to maigu.

Nevienmērīgs ādas tonis. Lai iegūtu vienmērīgu ādas toni, uzklājiet Bio Oil uz pigmentācijas plankumiem divreiz dienā, ar pirkstu galiem masējot ar apļveida kustībām.

Strijas. Lai mazinātu striju rašanās iespēju laikā, kad ķermeņa aprises strauji mainās, regulāri iemasējiet Bio Oil ādas zonās, kur visvairāk ir iespējama striju rašanās.

20160203144132-37765.jpg

Bio Oil eļļa vismaz trīs mēnešus pēc kārtas divreiz dienā jāuzklāj uz ādas problēmzonām.

Testētājas Bio Oil pretstriju eļļa gaida Māmiņu Kluba redakcijā!

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies tuvāko 2 nedēļu laikā iesūtīt savu blogu ar atsauksmi par produktu. Blogā pastāsti, kas produktā patika, ko tajā novērtēji visvairāk. Priecāsimies arī par fotogrāfijām!

Kā iesūtīt atsauksmi?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu Klubs un tagu - "Produktu-testi"

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Bio Oil var iegādāties visās lielākās Latvijas aptieku tīklos, kā arī Stockmann, Debenhams, Rimi un Drogas veikalos.

Vairāk informācijas->>>

20160203144212-95779.jpg

Māmiņu Klubs