Bio Oil mīkstina un rūpējas par ādu

Bio Oil mīkstina un rūpējas par ādu

10. Feb 2017, 11:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Šajā reizē Māmiņu Klubs man devis iespēju izmēģināt pretstriju eļļu Bio Oil.

Līdz šim man nebija vajadzības Bio Oil lietot.

Sāksim ar iepakojumu, tas ir spilgts, uzreiz krīt acīs, ja ierauga veikala plauktā. Eļļa pati maigi rozā krāsā, un manai gaumei arī patīkama smarža. Lai gan, lietojot grūtniecības laikā, meitenēm var arī nerasties draudzīgas jūtas ar šo aromātu, jo tas ir samērā intensīvs.

Bet pati pudelīte, precīzāk, tās vāciņš, manuprāt, nav sevišķi ērts. Jāatver vāciņš un eļļa jālej plaukstā. Aizvēršanas procesā visa pudelīte un arī vāciņš sasmērējas ar eļļu, protams, eļļa var izkrist arī no rokām. Būtu daudz ērtāk šo vāciņu atvērt un aizvērt, ja tas būtu uzspiežams, vai arī, ja tas būtu drīzāk kā izsmidzināms līdzeklis.

20170209090126-21665.jpg

Es vēl piekritīšu sakāmvārdam "pēc kautiņa dūres nevicina", jo man jau tomēr ir strijas, un eļļa nekādīgi ar tām galā netiek. No priekšrocībām varu uzsvērt, ka eļļa ļoti mīkstina ādu, āda kļūst maiga un ļoti elastīga. Vēl Bio Oil ļoti labi rūpējas par kutikulu, kas ir ļoti labi, tā kā kutikula nereti ir ļoti sausa un raupja. Tāpat vairākas reizes nedēļā lietoju eļļu arī sejas un kakla ādai, domāju, kā līdzeklis, ko izmantot pāris reizes nedēļā, ļoti labi der ādas barošanai.

20170209090201-35859.jpg

Noslēgumā, gribu ieteikt Bio Oil eļļu meitenēm, kas ir gaidībās, kā arī profilaksei pret strijām!! Ja strijas jau ir, jāatzīst, ka manuprāt, šī eļļa ādas stāvokli vairs neglābs.

Paldies Māmiņu Klubam par iespēju izmēģināt un atklāt sev ko noderīgu un jaunu!

waikiki (maminklub.lv)