Bez noslēpumiem!

Bez noslēpumiem!

14. Jul 2015, 13:59 Ilvija82 Ilvija82

Labdien!

Mani sauc Ilvija.20150714135415-88696.jpg

Būdama mazā dēliņa gaidībās, es dikti pieņēmos svarā. Lūkojoties mātes pasē, visas grūtniecības laikā es pieņēmos svarā par 25 kg. Tobrīd mani tas nesatrauca, jo domāju par mazuli, kurš aug manā puncī. Svarīgi bija tikai un vienīgi tas, lai viņš justos labi un sveiks un vesels ieraudzītu dienasgaismu. 20150714135712-33556.jpgTā arī notika, 2014. gada 10. jūnijā pasaulē ieradās mūsu visveselīgākais dēliņš pasaulē - Rainers. Viņš svēra 4 kg un 10 gr, bija 59 cm garšs. Tajā mirklī es pat nedomāju par saviem liekajiem kilogramiem. Biju vislaimīgākā mamma pasaulē.

20150714135525-34312.jpg

Ritēja dienas.... tad sapratu, ka mans ķermenis ir pavisam mainījies un ne jau uz to labāko pusi. Puika auga, bet es negribēju, lai mana masa turpinātu augt līdz ar mazuli. Radās jautājums, ko darīt? Ko gan es varēju darīt - ar krūti barojoša māte, pēc ķeizara operācijas, pa darba dienām dzīvodama viena ar mazo, jo vīrs pa nedēļu darbā Rīgā? Kad jutos daudz maz atkopusies, lūdzu savu mammu vai tēti nākt pieskatīt Raineru katru dienu uz stundu, tajā laikā devos uz stadionu skriet. Tā es atbrīvojos no 10 kg. Tie nebūt nav visi mani liekie kilogrami...... 

Uzturs. Protams, ka svaru var zaudēt, apvienojot sportošanu ar izmaiņām uzturā. Viens no galvenajiem principiem - es neēdu pēc sešiem vakarā. Neko neēdu. Ja galīgi nevaru izturēt, tad apēdu kādu augli, tagad kopā ar dēlu - zemenes. Izvairos no miltu ēdieniem. Daudz ēdu salātus - tagad gurķi un tomātu. Nelietoju majonēzi. Grūti iet ar ūdens dzeršanu. "Water Balance" uzradīja, ka man ir jāizdzer 2,3 litri ūdens dienā. Kā izrādās, es pat litru neizdzeru, lai gan pašai šķita, ka dzeru pietiekami daudz. Un nekādi nevaru atteikties no cukura lietošanas pie kafijas. Kafija bez cukura un piena nav iedomājama. Kad aptrūkstas enerģija, tad organisms pieprasa kādu saldumu. Es uzskatu, ka nav jēgas sevi mērdēt badā, liegt sev kādu saldumu, tas jādara ar mēru, jāturas pie izvirzītajiem principiem un tad viss izdosies.

Kosmētika. Attiecībā uz kosmētiku - ārā ir vasara vai ziema, tās lietošanā nekas nemainās. Ķermenim lietoju ķermeņa sviestu, man tas patīk, jo ātri iesūcas ādā, tā nepaliek lipīga. Kad gribas kaut ko, kas tik ātri nepazūd, paņemu mazā dēliņa Bubchen Baby Oil. Ar sejas krēmiem īpaši neaizraujos. Rokām un kājām lietoju to pašu ķermeņa sviestu. Saulīte man dikti patīk, lai arī pastāv uzskats, ka sauļojoties ir jāapsmērējas ar krēmu, es to nedaru.....bet tā kā vīrs un dēls ir jāsargā, tad mazajam 20150714132026-13776.jpg , pie jūras tas patiešām līdzeja....savukārt, vīram Dzintara balzams pret apdegumiem pēc sauļošanās un balzams nekaitīgam iedgumam. Matiem papildus ikdienas mazgāšanai lietoju matu zīdu. Tonālais krēms, acu tuša un ēnas ir neatņemamas manas ikdienas sastāvdaļas.  

Garderobe. Sievietei ir svarīgi, kā viņa ģērbjas. Lai arī esmu pilnas slodzes māmiņa, nekad neaizmirstu, ka esmu sieva. Mīļās mammas, mūsu vīri vēlas mūs redzēt skaistas sev blakus, lai arī skaļi neko jums nesaka. Apģērbā man ir svarīgi justies ērti. Kad ir pašas vasaras sākums, saulītē vēl nav būts, tad neatņemama garderobes daļa ir zeķubikses. Man dikti nepatīk baltām kājām īsos brunčos. Tumšas bikses dara slaidāku, tāpēc tādas ir iekļautas manā garderobē. Vīram patīk, kad uzvelku paīsus svārkus. Vasarā patīk velkāt baltas vai spožas krāsas apģērbu. Peldkostīms man ir melnā krāsā. Patīk arī kleitas.  20150714133939-82705.jpg

Rotas. Manikīru un pedikīru mājas veicu pati sev. Izvēlos spilgtas krāsas nagu laiku, jo kad gan vēl, ja ne vasarā!

Jauku dienu vēlot,

Ilvija.