Bez HUMER kā bez rokām

Bez HUMER kā bez rokām

24. Feb 2014, 14:13 nosiguldas nosiguldas

Mūsu ģimenē jau paaudzēm jūtīga vieta ir aizdegune, ar to mocījās mana mamma, tagad es un pie pirmajām slimošanām bija skaidrs, ka arī Katrīnei iesnas būs galvenā kaite ar ko cīnīties.

Gadu atpakaļ, Katrīne vīrusa laikā saslima ar nopietni aizdegunes iekaisumu ar strutām, tapēc jūras ūdentiņš ir ikdienas profilaktiska procedūra. No visiem HUMER ūdeņiem izmēģināti bija visi, izņemot sarkano, jo es tā īsti neticēju, ka šis līdzeklis atbilst aprakstam. Kad saņēmām testēt šo līdzekli, Katrīne tikko bija beigusi cīņu ar iesnām, bet man šīs process bija pašā karstumā.

Jāatzīst, ka Humer 050 aizliktam degunam, bija tas, kas vajadzīgs. Es salīdzinoši ātri varēju atteikties no deguna pilieniem un pāriet tikai uz sāls ūdens lietošanu un iesnas pārgāja. Deguna aizlikumu mazina īsā laikā, līdz ar kō mazinās arī tūska. Tagad tas mums ir galvenai līdzeklis pret iesnām.

Gribu vienīgi piebilst, ka Katrīnei nepatīk tas, ka ūdentiņš nāk ar spiedienu, viņai sāp, tāpēc es labprāt gribētu, ja tādu varētu nopirkt ampuliņās, tāpat kā parasto.