Bet romantiskas vakariņas divatā restorānā "Niklāvs" godam pelnījusi..

Bet romantiskas vakariņas divatā restorānā "Niklāvs" godam pelnījusi..

12. Feb 2015, 19:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Miera un plašuma sajūtu restorāns "NIKLĀVS" atrodas pašā Vecrīgas sirdī, Mārstaļu ielā 1, un to ir iecienījuši gan Rīgas viesi, gan vietējie iedzīvotāji, kam tīk ieturēt labas vakariņas ārpus mājas. Restorāna interjeru raksturo mājīgs un eleganti ieturēts stils, kas rada vieglu un nepiespiestu atmosfēru. Ēdienkarte balstīta uz sezonalitāti un vietējiem produktiem, lai restorāna viesiem vienmēr piedāvātu augstāko kvalitāti.

Restorāns saviem viesiem piedāvā ne tikai brokastis, pusdienas un vakariņas, bet arī iespēju savās telpās noorganizēt Jūsu korporatīvos pasākumus – konferences, seminārus, ballītes un svētkus. Labprāt uzklāsim galdus arī Jūsu izvēlētajās telpās.

Darba dienās atvediet savus sadarbības partnerus un kolēģus uz mūsu biznesa pusdienām. Trīs ēdieni – ātri un par saprātīgu cenu. 2 ēdieni – 5 EUR, 3 ēdieni – 7 EUR.

www.restoransniklavs.lv

ROMANTISKAIS FEBRUĀRIS RESTORĀNĀ NIKLĀVS

Februāris tradicionāli Mārstaļu ielā 1, Vecīgā, ir romantiskais mēnesis. Arī Jums piedāvājam februāra otrajā pusē – 14.02.2015. - 28.02.2015. - izbaudīt mūsu šefpavāres īpaši romantisko ēdienu izlasi!

ROMANTISKĀ FEBRUĀRA ĒDIENKARTE

¨     Siltie pīles krūtiņas salāti ar pērļu kuskusu, spinātiem, ķiršu tomātiņiem, balzamiko mērci, hurmu un goči ogām - 6.00 EUR

¨     Cepta stores fileja ar dārzeņiem apceptiem medus - sinepju mērcē un sezama sēklām - 16.00 EUR

¨     Liellopu filejas medaljoni ar lillā kartupeļu biezeni, vītinātiem ķiršu tomātiņiem un cilmeņu – krējuma mērci - 16.00 EUR

¨     Pavlova deserts  ar svaigsiera - cidoniju krēmu un svaigiem augļiem un marakujas mērci - 6.00 EUR

Veidojot mūsu romantisko piedāvājumu, domājām par baudījumu, ko uztveram ar maņu orgāniem, - acīm, ausīm, garšas kārpiņām - un uzsvaru likām uz izteiksmīgo krāsās un garšās. Tāpēc arī par mēneša dzērienu tika izvēlēts stiprinātais liķieris Fragolino, kas ir ļoti sulīgi romantiskajā rozā krāsā. Papildināts ar meža zemenītēm iesaldētām ledus gabaliņos, tas būs ideāli piemērots baudīšanai visa vakara garumā.

Šī Valentīna diena restorānā Niklāvs būs īpaša arī ar to, ka mīlētāji varēs vakariņas ieturēt dzīvās mūzikas pavadījumā. Tāpēc nekavējieties rezervēt galdiņu, zvanot pa tel. 20019156

20150206133529-83718.jpg

Un to visu baudīs -

MAMMA27

APSVEICAM!!!

Lai uzzinātu, kā izmantot balvu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru, un mēs rezervēsim tev galdiņu!

 

20150119122229-11194.jpg

Galvenās balvas ieguvēju

paziņosim pašā vakarā, pēc 20:00!

 

UZMANĪBU! Dāvanas nedāvināsim, vadoties pēc kādas reitingu tabulas!

Katra balva, ko dāvināsim jums - ir PATEICĪBA par jūsu ieguldīto darbu. Neviens un nekas nenovērtēs jūs labāk par jums pašām. TIKAI JŪS zināt, cik daudz jūs sasniedzāt un cik godīgas bijāt pašas pret sevi šo nedēļu laikā.

Paldies par to, ka atklājāt mums daļiņu sevis!

 

mamma27 mamma27 12. Feb 2015, 19:23

👋Nu super!man apetīte kā reiz aug! Tas bija tas,ko patiešām vēlējos!😀(nu protams neskaitot ceļojumu)🎉

pandulaacis pandulaacis 12. Feb 2015, 19:22

Tik superīga balva, sveicu! 🌷

nosiguldas nosiguldas 12. Feb 2015, 19:20

😀no sirds, patiesi jauki