Bērnu rotaļu centrs CityKids

Bērnu rotaļu centrs CityKids

18. Jun 2016, 14:05 laurlapa laurlapa

Jau kādu laiku bērnu televīzijas kanālā Kidzone esmu pamanījusi reklāmu par bērnu rotaļu centru CityKids. 

Vakar nolēmām tur aizvest savu divgadīgo meitu. Bērnu rotaļu centrs atrodas adresē Ganību dambis 7a, Rīgā. Un tas paredzēts bērniem vecumā no 0 līdz 12 gadiem.

Cenas - Eur 3 stundas biļete bērnam, Eur 5 visas dienas biļete bērnam vecumā līdz 3 gadiem, Eur 6 visas dienas biļete bērnam no 3 gadiem, vecākiem vai citām personām, kas atnāk ar bērnu bezmaksas. 

Lai apmeklētu atrakcijas, nedrīkst apmeklēt ar apaviem. Bērnu rotaļu centrā CityKids ir neliela garderobīte, kur nolikt apavus un virsdrēbes. 

Ir iespēja iegādāties arī uzkodas un dzērienus. Visapkārt daudz galdiņi un soliņi, kur apsēsties vecākiem, māmiņām. 

Ja māmiņa ir ieradusies ar pavisam mazu bērniņu - ir pieeja tējkannai, ūdenim, lai pagatavotu savam bērniņam piena maisījumu, ir arī vietiņa, kur pārtīt mazuli. Ir arī mikroviļņu krāsniņa.

Atrakcijas CityKids bērnu rotaļu centrā ir daudz un dažādas, līdz ar to priecēs jebkura vecuma bērniņu. Ir arī mazuļu stūrītis bērniem vecumā no 0 līdz 3 gadiem, kurā ir mīksts paklājiņš bērna rāpošanai, ir arī staigulīši. 

Bērnu rotaļu centrā CityKids ir sekojošas atrakcijas : bērnu kāpelēšanas centrs (88m2), āpšu pilsētiņa (72m2), batuti (28m2), piepūšamais batuts (40m2), kluču stūrītis (28m2), sporta arēna (88m2), bumbu telpa (88m2), pūču māja (42m2), mazuļu stūrītis (63m2), disko zāle (112m2), četras ballīšu telpas svētku svinēšanai (30m2).

Sīkāka informācija www.citykids.lv.

Bērnu rotaļu centrā "CityKids" visas atrakcijas veidotas it kā rotaļu mežā starp kokiem, sēnēm, meža dzīvniekiem. Un kā jau mežā arī te var kāpelēt, rāpot, lēkāt un braukt ar ragaviņām visu gadu. 

Atvērts katru dienu no plkst.10 līdz 21:30. 

CityKids - vieta, kur patiešām bērnam un vecākiem ir interesanti. Te var aizbraukt izklaidēt bērnu visas dienas garumā.