Bērniem draudzīgs restorāns Ainažu pusē - "Pļavas"!

Bērniem draudzīgs restorāns Ainažu pusē - "Pļavas"!

04. Jun 2016, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kopā ar bērniem braucot no Rīgas uz Tallinu, netālu aiz Salacgrīvas pilsētas pirms Ainažiem apstājāmies nesen iekārtotajā restorānā Pļavas. No restorāna aicinošanās, bet vienkāršās ārpuses grūti nojaust, ka aiz Pļavu durvīm sagaida miera un ziedu pilna oāze - brīnumskaists restorāns, kur katrs var izvēlēties sev sirdij tuvāko galdiņu - restorāna mīlīgi iekārtotajā lasāmstūrī, pie loga, kurā vērot garāmbraucošas mašīnas vai pie bāra letes.

20160601123744-24616.jpg

Bērnu stūrītis

Ieraugot, ka restorānā ir jauki iekārtots bērnu stūrītis ar plašu rotaļlietu klāstu un mīkstu paklāju, priecīgi pasūtīju tasi kafijas. Īpašs pārsteigums bērniem bija terase pagalma pusē, ko apskauj ziedi, krūmi, zaļš mauriņš un  - truši būrītī! Gan lielākais, gan mazākais bērns ātri atrada,ar ko nodarboties, ļaujot vecākiem baudīt pēcpusdienas silto vēju mierīgajā pagalmā. Interesanti, ka no pagalma puses Rīgas - Tallinas šoseju nemaz nedzird.

Piemērota vieta arī mazuļiem ratiņos

Restorāns ir lieliski piemērota garāka ceļojuma pieturvieta vecākiem ar maziem bērniem  -  tajā var ērti iestumt ratus, piemigušam mazulim ļaut atpūsties ratiņos pagalmā, rotaļīgie bērni atradīs sev interesantu spēli vai nodarbošanos rotaļu stūrī (drīzumā - arī bērnu laukumā ārā), pirms baudīt kādu no gardajiem bērnu ēdienkartes ēdieniem. Ir pieejami vairāki bērnu barošanas krēsliņi. Apkalpojošais personāls - ļoti atsaucīgs gan mazajiem, gan lielajiem. Turklāt, Pļavās ir arī mājīga viesnīca.

Vieta, kur paēst un pabarot trušus! 

To, ka mazais ir atstājis cepuri rotaļu stūrī, secinājām Tallinā un priecājāmies, jo zinājām, ka būs iemesls atpakaļceļā apstāties Pļavā. Ja ne ieturēt maltīti, tad vismaz sasveicināties ar trušiem un paņemt mājupceļā garšīgu līdzņemamo kafiju.

Vairāk informācijas par bērniem pieejamām ērtībām un vecāku atsauksmes  - www.babyroom.lv!

Māmiņu Klubs

Meklē "Pļavas"-

Valdemāra ielā 121, Ainažos

Atvērts katru dienu no 10:00 - 22:00

Telefons 27 555 755

E-pasts plavas.hotel@gmail.com

20160225170027-79786.jpg

www.babyroom.lv