Beidzot mācos krāsoties/brīnumdare J.Salaka

24. Feb 2017, 18:01 Klintasmamma Klintasmamma

Mana mamma vienmēr ir  vēlējusies sev glītu meitu, taču  tad, kad visas  meitenes ķērās klāt pie mammu kosmētikas  krājumu izmēģināšanas, mani interesēja polimino problēmas. Tagad, kad visas  foršās  meitenes prot  krāsoties, es labāk galvā velku kubsakni, ne  tuvojos kosmētikai, jo  NEKO no tā visa  nesaprotu, tiešām!  Es  varētu atšķirt  tušu no pūdera, taču  tikai vakar uzzināju, ka  ir speciālās tušas skropstu saķepināšanai, zilos lokus var nomaskēt dažās minūtēs un vaigu sārtums  manos  pufīgajos vaidziņos prot "atrast un parādīt"  glītus vaigu kaulus.

Klinta  aug, es pati esmu mamma,  vēloties, lai mana meita redz mani glītu,  tāpēc  dažu minūšu laikā izlēmu, ka vēlos  doties uz MK piedāvāto stilistes J.Salakas grima  konsultāciju.  Biju uztraukusies, baidījos, ka  esmu palikusi vienīgā  sieviete pasaulē, kas ir tik dumja skaistumkopšanas jomā, nebiju paspējusi  nokrāsot  matu saknes,  arī Klinta  bija paspējusi pirms iziešanas no mājām uz kleitas uzspiest sulīgu ķirbja buču, tāpēc pašvērtējums bija sarāvies  čokurā un ceļgali trīcēja, iedomājoties vien, ko stiliste par  mani nodomās:)

Atnācu uz konsultāciju  un biju pārsteigta par silto un draudzīgo attieksmi. Draudzīgs  smaids un ierosinājums  ķerties pie "Tu", ne  stīvā "Jūs" ātri vien uzveica visas  manas "man-bail-uzdot-dumjus-jautājumus"  bailes, ļaujot izbaudīt vienu no sarežģītākajām un interesantākajām stundām manā dzīvē. Jolanta  ir fantastiska, ļoti atvērta, iejūtīga, apbrīnojami zinoša, viņa mīl savu darbu  un prot citiem likt justies skaistiem:) Viņa stāstīja, atbildēja  un rādīja,  padarot skaistu 1/2 manas sejas un liekot arī man pašai neslinkot, bet  otru pusi krāsot pašai. 

Cīnījos  un krāsoju, cik labi vien prata, lai gan roka  īsti neklausīja un nesanāca tik labi,  cik Jolantai, taču viņa  parādīja, ka viss ir labojams:) 

Iznācu laukā ar  daudzām bildēm telefonā un jauku sarakstu ar  lietām, ko vēlos saņemt no vīra dzimšanas dienā. Es jutos  skaista un dzirdēju ļoti daudzus  komplimentus, ak, žēl, ka  agrāk kam tādam nesaņēmos!

Paldies  MK un Jolantai! Noteikti  iesaku šos kursus arī citām sievietēm!