№16: Baudām ziemu

№16: Baudām ziemu

31. Jan 2016, 19:27 Cielavinna Cielavinna

Mūsdienās mēs esam ierauti daudzos attiecību veidos, piemēram darba attiecības. Domājams katram no mums vissvarīgākās ir partnerttiecības, jo tās veido lielu daļu no mūsu dzīves un bez kuram mūsu dzīve nebūtu nemazs iedomājama. Vīrietis un sieviete ir divi dzimumi, katrs ar savām īpanībām, rakstura iezīmēm un skatījumu uz dzīvi, lai kopā dzīvošana būtu harmoniska ir jāatrod līdzsvars visam, lai attiecības būtu veiksmīgas.

20160131192616-56592.jpg

Šīs nedēļas uzdevums man ļāva saprast, ko tad īsti mans vīrietis grib no attiecībām un ko sagaida.

Neliels ieskats viņa atbildēs par attiecību būtību.

Kas Tev svarīgs attiecībās?

Sapratne.

Ko Tu sagaidi no attiecībām?

Pilnīgu atdevi un skaistas vecumdienas.

Kādām tavu prāt jābūt attiecībām?

Laimīgām, lai visi tajās justos labi un novērtēti.

Lielā mērā es viņam piekrītu, jo bez tā visa attiecības nav iedomājamas arī man. Vis grūtākais šajā sarunā bija saprast to, cik bieži pārkāpju to, kas viņam attiecībās ir vissvarīgākais.

Runājot par atpūtu no attiecībām, tad mums tas nav vajadzīgs, jo attiecības mums nav apgrūtinājums, lai no tām atpūstos. Mums ir vajadzīgs laiks sev, kad varam katrs savā nodabā ko padarīt vai aiziet atsevišķi ar draugiem atpūsties, lai pēc tam ar jauniem spēkiem ienirtu ģimenes ikdienas dzīvē.

Ko nozīmē vīrišķīgs vīrietis?- vīrietis, kurš nebaidās no atbildības un prot pieņemt lēmumus un parūpēties par savu ģimeni.

Spēja paļauties uz savu vīrieti man nozīmē visu, jo bez spējas paļautie suz otru ir grūti dzīvot. Es uz savu vīrieti varu paļauties 100%, jo nevienu vien reizi viņš man to ir parādījis. Visvairāk es novērtēju tos brīžus, kad viņš spēj parūpēties par slimu bērnu, spēj pagatavot maltīti, spēj uzkopt māju, spēj pārsteigt, spēj uzklausīt, spēj mīlēt. Viņš man ir viss.

20160131192639-47614.jpg

Viņa atbalstu jūtu itvisā. Pierunāju viņu pat uz to, lai varētu iet apgūt gida profesiju, viņš mani neparko negribēja laist. Nākošais pierunāšanas solis, kaķis mājās. Viņam negribas vairs dzīvniekus mājās, bet mums gribas. Spēja atbalstīt parāda to, ka otrs cilvēks Tevi mīl un Tu viņam neesi vienaldzīgs.

Man prieks par to, ka spējam mācīties no kļūdām un pilnveidot savu kopdzīvi ar daudz košiem mirkļiem.

p.s. bildes no interneta dzīslēm

20160114190708-30745.jpg