Ballīšu sezonas skaistuma ceļvedis

Ballīšu sezonas skaistuma ceļvedis

19. Dec 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Straujiem soļiem ir pienākusi svētku sezona ar Ziemassvētku un Jaunā gada ballītēm. Neatkarīgi no tā, vai svētkus pavadīsi kopā ar draugiem, ģimeni vai kolēģiem – decembris ir īstais mēnesis svinībām un kopā sanākšanai. Drudžainajā svētku periodā lieti noderēs pāris vienkāršu skaistuma padomu, kuru ievērošana var sniegt brīnumainu efektu ādai un matiem. Lai svētku sezona būtu izdevusies ikvienam, Dove zīmola vadītāja Kertu-Kai Põldvere sniedz noderīgus ieteikumus tiem, kuri it nemaz nejūtas gatavi svinēšanai. 

Sagatavo ādu

Pirmais būtiskais solis, lai iegūtu mirdzošu ādu, ir pīlings, kas palīdzēs atbrīvoties no mirušajām ādas daļiņām. Ja parastais ādas skrubis šķiet par rupju, tad izmēģini attīrošu dušas želeju, kura palīdzēs atbrīvoties no atmirušajām ādas daļiņām, padarot ādu gludu un maigu jau pēc  vienas mazgāšanās reizes. Kā arī šādas dušas želejas ekonomē laika patēriņu.

Uzlabo ādas toni

Lai arī ziemas periodā mums pietrūkst silto saules staru, parūpējies par savu ādas toni. Ir vairāki veidi, kā iegūt perfektu iedegumu arī ziemā, bet vienkāršākais un ātrākais veids, ir izmantot paštonējošo krēmu, kas nodrošina iedegumu uz vairākām dienām. “Ja neesi vēl izvēlējusies sev piemērotāko paštonējošo krēmu, iesaku tos, kuri veido iedegumu pakāpeniski un viegli klājas uz ādas,” iesaka Dove zīmola vadītāja. Ja vēlies panākt mirdzošu ādas efektu, lieto paštonējošo krēmu ar mirdzumu.

Mitrini ādu

Garas ballīšu naktis, alkohols un neveselīga diēta kaitē ādai, tāpēc ir jāgādā par to, lai āda tiek pietiekami mitrināta un pasargāta no iepriekšminēto apstākļu kairinājuma. Šajā laikā ieteicams dzert daudz ūdeni, svarīgi ir izdzert arī vienu glāzi ūdens tieši pirms gulēt iešanas. No rīta ir ieteicams ādu ieziest ar mitrinošu krēmu.

Matus mazgā iepriekšējā vakarā

Izklaidējoties vai nē, taču vienmēr vajadzētu ievērot savu matu kopšanas režīmu, bet, ja laika trūkuma dēļ no rītiem izvēlies nelietot kondicionieri, tad ir pienācis laiks nopietni padomāt par savu matu veselību. Lai sniegtu matiem papildu rūpes, noderīgi ir matu serumi un maskas. Dove zīmola vadītāja iesaka matus mazgāt iepriekšējā vakarā, lai tiem piešķirtu apjomu un tekstūru: “Tas ietaupa laiku, mati neelektrizējas un tie kļūst vieglāk veidojami,” apgalvo Kertu-Kai Põldvere.

Neaizmirsti par rokām un lūpām

Gan lūpas, gan rokas parasti tiek aizmirstas ādas kopšanas laikā, bet patiesībā tieši šīs ķermeņa daļas tiek pakļautas aukstumam visvairāk. Vienmēr savā somiņā nēsā līdzi roku krēmu un lūpu balzamu, jo nav patīkami, kad lūpas vai rokas āda ir sausa un sprēgā. Labs triks ir roku masāža – masējot rokas ar vēsu roku krēmu ne tikai padarīs ādu mīkstu, bet arī uzlabos asinsriti un palīdz tām izskatīties mirdzošām.