02.04 10:00-13:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 1
Sastāvdaļas:
vidēja lieluma baklažāns
200 g biezpiena
2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
1 neliels tomāts
1 daiviņa ķiploka (ja patīk pikantāk, tad 2 daiviņas)
sāls
eļļa (baklažāna cepšanai)
Baklažānu sagriež diezgan plānās šķēlēs, kuras no abām pusēm apcep eļļā.
Šķēles novieto uz papīra salvetēm, lai nosusinātu taukvielas.
Uz atdzisušajām baklažāna šķēlītēm liek pildījumu - biezpienu, kas sajaukts ar sasmalcinātu ķiplokiem, sāli, smalki sagrieztu tomātu un krējumu.
Pildījumu ietin baklažāna šķēlītēs. Šoreiz taisīju uzkodu kā laiviņas.