Aveņu krēma deserti un variācijas

Aveņu krēma deserti un variācijas

12. Mar 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pagatavošana:

Uz pannas apgrauzdē rupjmaizi ar kanēli un ļauj atdzist.

 

Gatavo krēmu. Saputo aveņu krēmu ar vaniļu un nedaudz cukura. Kad ir vijīgs, pievieno saldu krējumu un puto kamēr ir vijīgs krēms. Kad gatavs spied no krēma pīnītes, bantītes vai kādi citu tev vēlamu veidu. Pasniedz uzberot rupjmaizi vai svaigas ogas vai arī kaltētas ogas. Vai arī ar rīvētu šokolādi.

Sastāvdaļas:

360 g aveņu krēmsiera, auksta

2 ēd.k. gaišā cukura

nedaudz vaniļas pulvera vao pastas vai esktarkta

200 ml salda krējuma

 

pasniegšanai:

rupjmaizes rīvmaizes

saldētas avenes

kaltētas avenes

baltā šokolāde

Autors:

Signe Meirāne