25.04 17:00-18:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 11
Pagatavošana: |
Uz pannas apgrauzdē rupjmaizi ar kanēli un ļauj atdzist.
Gatavo krēmu. Saputo aveņu krēmu ar vaniļu un nedaudz cukura. Kad ir vijīgs, pievieno saldu krējumu un puto kamēr ir vijīgs krēms. Kad gatavs spied no krēma pīnītes, bantītes vai kādi citu tev vēlamu veidu. Pasniedz uzberot rupjmaizi vai svaigas ogas vai arī kaltētas ogas. Vai arī ar rīvētu šokolādi. |
Sastāvdaļas: |
360 g aveņu krēmsiera, auksta 2 ēd.k. gaišā cukura nedaudz vaniļas pulvera vao pastas vai esktarkta 200 ml salda krējuma
pasniegšanai: rupjmaizes rīvmaizes saldētas avenes kaltētas avenes baltā šokolāde |
Autors: |
Signe Meirāne |