Atvērtās nodarbības Labo Sajūtu laboratorijā

Atvērtās nodarbības Labo Sajūtu laboratorijā

29. Jul 2015, 11:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iepazīsti Hatha joga un Joga skrējējiem (arī sportistiem) par īpašu maksu Labo Sajūtu Laboratorijā!

HATHA JOGA – 30.jūlijā 

Esi iesācējs vai jau pieredzējis jogotājs? Hatha joga ir atvērta un piemērota visām kategorijām. Kopā ar pasniedzēju Jūliju Kobcevu, Hatha joga Tevi aizvedīs harmonijas meklējumos ar fizisku vingrinājumu un elpošanas palīdzību.

Mēdz teikt, ka šis jogas veids ir labākais veids kā sākt savu jogas praksi. Galvenais uzsvars Hatha jogā ir likts uz mugurkaula veselību, mierīgu un kontrolētu elpu un netraucētas dzīvības enerģijas plūsmas nodrošināšanu.

Filozofiski terminam “hatha” ir dziļa simboliska nozīme. “Ha” – saule, “tha” – mēness. Tas ir pretēju pirmssākumu vienotības simbols.

Atvērtā nodarbība notiks: 30.jūlijā plkst. 17.00 Labo Sajūtu Laboratorijā.

Nodarbību vadīs pasniedzēja Jūlija Kobceva.

Maksa: 7,50 EUR vai ar abonementu.

JOGA SKRĒJĒJIEM – 3.augustā

Skriešana ir tava kaislība, meditācija un fizisks treniņš. Taču nereti skrējējiem ir nepieciešamas papildus elastības, līdzsvara un ķermeņa kustības. Joga skrējējiem ir lielisks instruments kā samazināt traumu risku, nostiprināt locītavas, uzlabot profesionālu sniegumu, palielināt spēku un izturību, kā arī uzlabot līdzsvara un koncentrēšanās spējas.

Nodarbības sākas ar 15 min ilgu ķermeņa sagatavošanu/uzsildīšanu, tad seko spēka joga (līdzsvaram un muskuļu stiprināšanai), tad 30 min Yin joga (muskuļu dziļāko slāņu un saišu stiepšanai), bet nodarbību noslēdz atjaunojošā joga jeb jogas miegs.

Atvērtā nodarbība notiks: 3.augustā plkst. 17.30 Labo Sajūtu Laboratorijā.

Nodarbību vadīs pasniedzēja Lisa Biffin (nodarbība angļu valodā).

Maksa: 7,50 EUR vai ar abonementu.

PIESAKIES:

Labo Sajūtu Laboratorija

+371 67 887 581, +371 29 330 280

birojs@karstajoga.lv