№25 Baiba: Attiecības ir jākopj,tāpat kā skaists ziedu dārzs.

№25 Baiba: Attiecības ir jākopj,tāpat kā skaists ziedu dārzs.

18. Jan 2014, 21:12 saulux10 saulux10

20140118201512-31579.jpg

 

Hei hei hei...

Šis projekts ir sācies un visu laiku domāju vai šogad iesaistīties vai tomēr palikt lasītāju pusītē.Daudzi jau mani atcerēsies no pagājušā gada projektiņa.Tad nu izvērtējot to,ka pagājušā gada projekts mūsu attiecībās ienesa jaunu vēsmu uzplūdumu,tad nu izlēmu,lai iet,piedalīšos arī šogad,laika ir diezgan daudz un gan jau laiks pietiks arī šim projektiņam.Mani Sauc Baiba,kura ir izdzīvojusi skaistus 25 gadus.

Domāju ka dievs radīja vīrieti pirmo  ne jau nejaušības pēc,tam visam bija savs nolūks,ne velti vīrieši ir tie,kas palīdz radīt ģimenes,kas ness uz saviem pleciem tik daudz un uzņemas tik daudz lai viņu ģimenes justos labi zem viņu gādīgajām rokām.

Par to ko vēlas sievietes un dievs,nu tur mēs varētu diskutēt ilgi un dikti.Domāju ka ,iespējams,dažas sieviešu ieceres saskan ar dieva iecerēm,bet domaju ka ir arī lietas kuras dievs nevēlas,lai sieviete dara un vēlās.

 turpinot frāzi-"Sievišķība,tā ir māksla apvienot sevī gan maigumu,mīļumu,gādīgumu,ko sniegt saviem bērniem,gan būt sievišķīgai,seksīgai un visapverošai, kā arī mīlestības sniedzošai sievai,gan labai darda devējai vai ņēmējai,kā arī jāietver sevī labas prasmes,kuras izmantot gan mājās,gan ārpus tās.Bet cilvēks,kurš man asociējas ar pazīstamu cilvēku,uzreiz iedomājos par Mariju Naumovu.

Bet turpinot frāzi "vīrišķība,tas ir,kad vīrietis spēj uzņemties atbildību ikvienā situācijā,kurš vienmēr aizstāvēs savu mīļoto,kurš ir mīlošs,gādīgs un godīgs pret saviem bērniem un mīļoto sievieti.Kurš spēj, ja ne uz rokām,tad ar vārdiem pārnest sievieti pāri ikvienam pasaules tiltam un kurš rūpējas,un sniedz atbalstu savai ģimenei ikvienā situācijā.Uzskatu ka vīrišķība neslēpjas tikai spēkā,jo reizēm,tas lielākais spēks no vīrieša nāk tad,kad sievietei ir nepieciešams morāls atbalsts,izrunāšanās,gādīgas rokas bērnu aprūpē,kad sieviete to nevar izdarīt slimības vai kāda cita iemesla dēļ un kurš spēj saprast mūs,sievietes.Bet nu vīrieša tēlu nosaukt gan nevarēšu,tā uzreiz pat nenāk prātā!

Par to,kādas jūtas manī virmo,padomājot, ka šajā pasaulē esmu dzimusi kā sieviete.Pat savādāk sevi nevēlētos pat iedomāties.Esmu laimīga par to,ka esmu sieviete,jo to,ko esmu piedzīvojusi nevēlētos mainīt ne par ko.Noaukšu dažas lietas,dēļ kurām vien esmu laimīga,ka esmu dzimusi ka sieviete,tā pirmām kārtām ir bērniņa laišana pasaulē,to mīlēšana un audzināšana,tad vēl vīrieša aplidošana ap sievieti,tas taču ir tik superīgi,lūk šie ir tie paši paši svarīgākie iemesli,kādēļ esmu laimīga par savu eksistenci-sieviešu ādā. Bet par to vai kādreiz manī ir iezagusies doma,kad reiz es varētu pabūt vīrieša ādā,uz to adbilde ir trekns NĒ!

 

8. Kā atšķiras sieviešu un vīriešu daba, tavuprāt?

Manuprāt attiecību veidošanā galvenā loma nav tikai vīrietim vai sievietei,lai izaugtu skaistas attiecības galveno lomu ir jāuzņemas katrā pusē stāvošai personai,jo ja atdeve nāks vienādā spēkā no abām pusēm,tad noteikti attiecības var izveidoties patiešām stipras,noturīgas un laimīgas.

Būt par īstu sievieti,uzreiz varētu pievērsties pie frāzes,kas ir sievisķība,jo īstu sievieti varētu dēvēt ikvienu,kuru raksturo vārds sievišķība,bet tajā pašā laikā nevajag piemirst,kad atbilstošās situācijās vajag būt arī skarbai un neatlaidīgai.

Vīrieša uzmanību sievietēs piesaista jau pirmkārt viņas izskats,būtība un uzvedība,par to pašu arī varētu teikt par sievietēm,tikai mums katram ir savas vēlmes,savas ieceres,kādu mēs vēlamies ieraudzīt sievieti vai vīrieti.Ā,un vēl viens knifiņš ir smarža,tā arī mēdz nospēlēt lielu lomu.

Bet kādēļ vēlos piedalīties šajā projektā? Tā ir lieliska pieredze,savu attiecību izprašanā,to kopšanā un atjaunošanā.Lai gan pagājušā gadā jau ņēmu startu šajā projektiņā,tomēr,tas mani vilināja arī šogad,bet ne tādēļ,kad lai pretendētu uz galveno balvu,tā mums abiem ar vīru nav pārāk saistoša,bet tomēr vēlamies piedalīties,jo projekta noslēgumā vēlētos atpūsties kaut kur no piedāvātajām vietām,lai atpūstos,tikai mēs divi,lai izrautos no ikdienas riteņa,kurā esam ieskrējuši.

Bet to ko nesīs projekta izskaņa,par to vēl laikus ir spriest.

Uz tikšanos jau pirmā projekta kārtas cēlienā.

Baiba.

saulux10 saulux10 18. Jan 2014, 21:38

Esmu piemirsusi atbildēt uz astoto jautājumu,vīrieša un sievietes daba atsķiras jau ar domāšanu,mēs sievietes esam tās,kuras domā vairāk par vīriešiem.Manuprāt,esam stiprākas dienās,kad mūs piemeklējusi slimība,sķiet,ka vīrieši vēlas būt vāji šajā laikā,toties,mums sievietēm,tajā laikā gribas skriet,iet un darīt dažadas lietas,aprūpēt bērnus,taisīt ēst un darīt dažādus sadzīves darbus.Par to kā tad atskiras mūsu dabas,tās ir patiešām tik atsķīrīgas,bet tajā pašā laikā tik piesaistošas viens otram,kas padara mūsu dzīves un ikdienu pavisam interesantu un notikumiem bagātu,reizēm spraigu.