Atsūti sava mazuļa bildi, baudot vasaru, un  tiec pie Francijas labākās kosmētikas no ZzoO.lv!

Atsūti sava mazuļa bildi, baudot vasaru, un tiec pie Francijas labākās kosmētikas no ZzoO.lv!

20. Jul 2015, 16:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

ZzoO.lv piedāvā iegādāties Bioderma, Lierac, Avene un Vichy zīmolu kosmētiku par īpaši izdevīgām cenām, ietaupot līdz pat 40%! 

Māmiņu Klubs kopā ar ZzoO.lv atklāj konkursu – Tavs mazulis bauda vasaru! Sūti savu VIENU labāko foto uz kristine@maminuklubs.lv un iegūsti vērtīgas balvas no ZzoO.lv! 

Konkursa noslēgumā Māmiņu klubs kopā ar ZzoO.lv pārstāvjiem izvēlēsies laimētājus, kas saņems dāvanu komplektus ar vasarai noderīgu kosmētiku Tev un Tavam mazulim!

Konkurss ilgs no 8.jūlija līdz 21.jūlijam ieskaitot vietnē www.maminuklubs.lv un www.facebook.com

BALVAS

20150706120923-45462.jpg 

I VIETA: Bioderma Photoderm KID saules aizsargpieniņš bērniem SPF 50+ 100ml un Lierac masāžas cimdiņš mammai. Photoderm KID pieniņš nodrošinās maksimālu aizsardzību mazulim pret saules apdegumiem un nevēlamo UVA un UVB radiāciju un tā maigā tekstūra un hipoalerģiskās īpašības garantē izcilu panesamību. Savukārt Tavs ādas skaistums uzlabosies, sākot rītu izmasējoties ar īpašo Lierac masāžas cimdiņu!

20150706120932-26916.jpg 

II VIETA:  La Roche pludmales atpūtas komplekts (pudeles aukstuma soma, kompaktais pēcsauļošanās krēms 100ml, mazais micerālais ūdens 50ml un mazais termālais ūdens 50ml). Pludmales aukstuma somā Tu varēsi ielikt atveldzējošu padzērienu gan sev, gan mazulim, termālais ūdens atveldzēs saulē sakarsuš ādu gan Tev, gan Tavam mazulim, savukārt pēcsauļošanās krēms un micerālais ūdens sejai vairos Tavu labsajūtu pēc garās vasaras dienas.

20150706120943-59432.jpg

III VIETA: Bioderma Atoderm PP attīrošais gels 200ml un Avene vasaras kosmētikas maciņš ar mazo termālo ūdeni un svecīti. Atoderm PP attīrošais gels ir īpaši bagātīgs un attīrošs, dabiskos lipīdus atjaunojošs līdzeklis ikdienas lietošanai sausai ādai un tas noderēs gan māmiņai, gan mazulim. Termālais ūdens atveldzēs saulē sakarsušu ādu, mazajā kosmētikas maciņā varēsi salikt pirmās nepieciešamības ksmētiku, savukārt omulīgu noskaņu vakarā palīdzēs vairot iedegta svecīte.