Atsākt nav viegli

27. Feb 2019, 10:50 laachukinsh laachukinsh

Februāra sākumā, pateicoties Māmiņu klubā izlasītajam par Sportlex, atgriezos sporta zālē. Par saviem pirmajiem piegājieniem jau rakstīju. Tagad pagājusi vēl nedēļa un mazliet vairāk, un es saskaros ar jau iepriekš paredzētajām grūtībām. 

Pirmkārt, tie ir svari. Tie it nemaz negrib rādīt to, ko es tur vēlos redzēt. Kopš atsāku sportot, esmu pieņēmusies (pieņēmusies!!) par 2.5kg! Jā, tas ir normāli, jā, sākumā svaru klāt iedod sāpīgie muskuļi un uzkrātais ūdens. Bet vai tad man tas palīdz? Nu tak ne! Motivācija ir redzēt cerētās izmaiņas, kaut nelielas. Nevis vēl sliktākus skaitļus svaros. 

Otra problēma - mani kaitina tas, ka es visu laiku sāpu. Jā, nav kustināti muskuļi, bet nedēļu staigāt ar smeldzošu dupsi pēc NTC treniņa (starp citu - ar Sportlex iegriezos savā vecajā sporta klubā Panatta pie treneres Kristīnes. Neesmu atradusi vēl nevienu labāku, profesionālāku un aizrautīgāku par viņu. Super!) - man nepatīk sāpēt. Bet neko darīt, muskuļi darbojas, ik pa laikam dodos to sāpi izkustināt. Vakar iemēģināju pilates Reaktorā. Un ziniet? Trenere Natālija ir ļoti, ļoti tuvu tam, ko es sagaidu no treneres. Uzmanību pievērš visiem, staigā pa zāli, labo, uzsver, ka neder tikai izpildīt kustību, ka tā jāizpilda pareizi. Un rezultātā - nu nav tās pilates tikai tāda pagulšņāšana. Spēt pareizi elpot, darbināt pareizos (un visus vajadzīgos) muskuļus, noturēt līdzsvaru un izpildīt vingrojumu - man tas vēl ir izaicinājums. Noteikti tur atgriezīšos. Tikai jātiek ar galvu galā. Jātiek pāri tam, ka sāp un tam, ka svars nekrīt un riepiņa nepazūd uzreiz. 

Nez, kā iet tām mammām, ko Sportlex izvēlējās? ??