Atrodi savu ginekologu ātri un viegli

Atrodi savu ginekologu ātri un viegli

21. Mar 2013, 00:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Portālā par sievietes veselību www.tikaisievietem.lv publicēts jaunākais Latvijā praktizējošo ginekologu saraksts. Apkopota informācija par vairāk nekā 300 ārstiem un to darbavietām. Ikvienai sievietei iespējams pārskatāmā veidā iepazīties ar ginekologu sarakstu un atrast sava speciālista praktizējošo iestādi vai izvēlēties ginekologu pēc tuvākās atrašanās vietas. Tikaisievietem.lv aicina sievietes sameklēt savu īsto ginekologu, kas varētu rūpēties par viņas veselību.

Sarakstā apkopota informācija par 36 Latvijas pilsētām, kurās pieejami ginekologi. Saraksts joprojām tiek pilnveidots, tāpēc gadījumā, ja sarakstā nav minēts kāds ārsts, aicinām par to ziņot, rakstot uz redakcija@tikaisievietem.lv. Lai atvieglotu meklēšanu, pieejamo sarakstu iespējams sakārtot pēc praktizējošā ārsta uzvārda, iestādes nosaukuma vai arī pilsētas, kurā tas strādā.

Tikaisievietem.lv ir jautājumu un atbilžu krātuve par sievietes veselību. Tā ir vieta, kur dažāda vecuma sievietes var iegūt informāciju par seksualitāti, neauglības jautājumiem, ikdienas kontracepciju, kontracepciju pēc dzemdībām, kontracepciju smēķētājām, dzemdes kakla vēzi, menopauzi, osteoporozi un par plastisko ķirurģiju.

Portālā www.tikaisievietem.lv jautājumu un atbilžu formā ir iespējams izlasīt ne tikai informāciju par minētajām tēmām, bet arī iesūtīt sev interesējošos jautājumus konkrētiem speciālistiem, kas palīdzēs jautājumu risināšanā. Tikaisievietem.lv ir portāls zinātkārām sievietēm, kas nebaidās uzdot jautājumus.

Ginekologu saraksts atrodams šeit!

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 21. Mar 2013, 12:55

Mans ginekologs ir šajā sarakstā😀