Atrodi laiku vannas priekiem!

Atrodi laiku vannas priekiem!

28. May 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mammām rūpju ir daudz. Katru dienu vienas un tās pašas raizes, kurām pievienojas aizvien jaunas. Viss jāpagūst, tajā skaitā arī par sevi nedrīkst aizmirst. 

Bet jāatpūšas ir obligāti. Izbrīvē dienas laikā vismaz pusstundu, kas piederētu tikai tev. Spēki ir jāatjauno!

Noliec visus gulēt, ielej vannā ūdeni, pievieno sev tīkamas aromātvielas un ļaujies vannas burvībai, aizmirstot par visu un visiem.

Vannā katru dienu nav jāiet, galu galā, vannošanos vari izveidot sev kā svētkus, kā rituālu. Padalīsimies ar idejām, kas noderēs tev, lutinot sevi ar vannas priekiem.

Relaksējoša un barojoša iedarbība ir medum. Tev pietiks ar glāzi medus, ko jau laicīgi jāatšķaida ar ūdeni. Kad medus nedaudz izšķīdis, pievieno to vannai. Tas baros tavu ādu un uzlabos vielmaiņas procesus problēmzonās. Jāatceras, ka medus var izraisīt alerģiju, tāpēc alerģiskiem cilvēkiem būtu jāatsakās no medus vannas priekiem.

Jūras sāls un minerālvielas atslābina muskuļus un izvada toksīnus. Vērtīgās minerālvielas iekļūst dziļākajos ādas slāņos, uzlabo asinsvadu sieniņu stāvokli un pat visu asinsriti. Lai sagatavotu sāls vannu mājas apstākļos, nepieciešams 300gr sāls (vislabāk rupjā sāls, bet ideāli, ja ir pieejams Nāves jūras sāls, kurā ir daudz vairāk vērtīgo minerālvielu), ko izšķīdina ūdenī.   

Izmēģini Kleopatras vannu ar pienu un rožlapiņām. Ūdenim jāpievieno puslitrs piena un jāieber tajā rožlapiņas. Tāda kombinācija mīkstina ādu un padara to elestīgāku un tvirtāku.

Ejot vannā, neaizmirsti, ka neitrālas temperatūras ūdenī vannā jāatrodas apmēram 15 minūtes, karstā ūdenī - 10 minūtes, vēsā - ne vairāk kā 5 minūtes.

Pēc ūdens procedūrām neaizmirsti palutināt savu ādu, mitrinot to ar pieniņu Altermed Panthenol forte 9%, kura sastāvā ir jogurts.

20130520105218-93718.jpg

Pieniņš satur 9% D-pantenolu, alantoīnu un bioaktīvo vielu kompleksu, kam ir ādu mitrinošs, barojošs un atjaunojošs efekts. Ķermeņa pieniņš veicina bojātas un jutīgas ādas atjaunošanos, īpaši, ja āda bijusi pakļauta saules, ūdens vai citu kairinātāju kaitīgajai iedarbībai.

Tā sastāvā ir arī lipīdi (šī sviests, lanolīns un rafinētais bišu vasks), kas pasargā ādu no ārējās vides kairinātājiem, pārklājot to ar aizsargkārtiņu. Pieniņam ir patīkams, svaigs jogurta aromāts. Šis līdzeklis būs piemērots arī lietošanai ikdienā, normālas vai jaukta tipa ādas kopšanai.

Palutini sevi kaut mazliet, bet - pēc iespējas biežāk!

Māmiņu Klubs