Atrast Māmiņu Klubu tagad ir vieglāk: JAUNS ORIENTIERIS - MK KAROGS!

Atrast Māmiņu Klubu tagad ir vieglāk: JAUNS ORIENTIERIS - MK KAROGS!

07. Mar 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs ir vecāku apvienība, kurā komunicē, viens otru atbalsta ne tikai virtuāli, bet arī reālajā dzīvē. Pie tam, ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā un Igaunijā.

Redakcija - Māmiņu Kluba sirds - atrodama Rīgā, Vīlandes ielā 1. Šī ir stūra ēka. Un lai gan faktiski adrese ir "Vīlandes iela", ieeja ēkā, kurā ir redakcija, Vecāku skola un arī filmēšanās studija,  - ir no Elizabetes ielas puses.

To visu ņemt vērā ir svarīgi, lai bez problēmām atrastu Māmiņu Klubu. Bet, lai to izdarīt būtu vieglāk, tagad mums ir arī SPILGS ORIENTIERIS - Oficiālais MK karogs!

Tas noteikti palīdēs jums atrast mūs! Nekļūdīsieties!

20170228202532-89005.jpg

Atcerieties: pie ieejas durvīm jānospiež podizņa "Māmiņu Klubs, 1.stāvs", un tad jums durvis tiks atvērtas!

20130610111949-97494.jpg

ŠPIKERĪTIS, KĀ TIKT LĪDZ MK REDAKCIJAI

CENTRS

No tirdzniecības centra "Origo" (Stacija)

1. 19.trolejbuss. Jākāpj iekšā pie Cirka, jābrauc līdz vēstniecībai jeb pieturai Medicīnas muzejs. Kāp ārā un ej taisni līdz krustojumam, pārej pāri tam, turies labajā pusē, ej tieši līdz Vīlandes ielai 1, skaista liela ēka. Pretī ir veterinārais dienests un Biznesa centrs, tur ir arī stāvvieta.

2. 24. un 2.autobuss vai 19, 20, 24.trolejbuss. Brauc līdz pieturai Medicīnas muzejs. Jāaiziet līdz krustojumam ar Elizabetes ielu. Pārej pāri ceļam un ej pa Elizabetes ielu taisni, Kongresa Nama parks būs kreisajā pusē. Ej līdz krustojumam ar Rūpniecības ielu un uzreiz nākošais aiz tā ir krustojums ar Vīlandes ielu. Ej pāri Vīlandes ielai un uz stūra ir skaista ēka. Ēkas ieeja  ir no Elizabetes ielas, bet virs ēkas durvīm ir rakstīts "Vīlandes 1". Kreisajā pusē pie durvīm ir podziņas, spied Māmiņu Klubs 1.stāvs un tev atvērs durvis

No Autoostas

7.tramvajs. Tieši pretī autoostas ieejai ir tamvaju pietura (nesajauc ar to, kas ir pie Centrāltirgus pie kanāla!). Sēdies iekšā un brauc līdz galapunktam pieturai Ausekļa iela. Izkāp ārā, ej taisni līdz krustojumam, pārej pāri ielai un pagriezies pa labi, būsi uz Elizabetes ielas, paejot dažus soļus ieraudzīsi ēku, virs kuras durvīm ir uzrakstīs Vīlandes 1, tur būs arī karogi izkarināti. 

DĀRZIŅI

Caur Ķengaragu brauciens aizņem aptuveni 1h.

1. 18.autobuss. Brauc līdz stacijai (Origo) un tālāk ej ar kājām (aptuveni 20 minūtes) līdz Vīlandes ielai. Ar kājām iet ir visērtāk, jo ar ratiem šādā veidā pārvietoties ir mierīgāk un vieglāk. Vari iet līdz Vērmanes dārzam, tad tam cauri, līdz nokļūsi uz Elizabetes ielas un tad pa šo ielu tikai taisni, līdz krustojumam, kurā Elizabetes iela krustosies ar Vīlandes ielu (tā būs Elizabetes ielas labajā pusē).

2. 15. vai 31.autobuss. Brauc līdz Ķengaragam, pārsēdies 7.tramvajā un brauc līdz galapunktam pieturai Ausekļa iela, tur kāp ārā, pārej pāri krustojumam, nogriezies pa labi, pāris soļi un esi jau klāt.

ZIEPNIEKKALNS

19.trolejbuss. Brauc līdz pieturai Medicinas muzejs, kāp ārā un ej līdz Vīlandes ielai 1.

IĻĢUCIEMS

5.tramvajs līdz pieturai Ausekļa iela

15.trolejbuss

IMANTA

Ar auto no Imantas brauc pa Vanšu tiltu, pēc tam pa labo malējo joslu nogriezies, lai brauktu tā kā zem tilta, gar Prezidenta pili, garām Statoil, kas paliek labajā pusē. Krustojumā griez pa kreisi, pēc tam pie luksofora pa labi, pa ostmalas ielu līdz Elizabetes ielas krustojumam. Un tad praktiski arī esi klāt. Auto vari atstāt tuvāk ostai, nogriežoties pa kreisi uz stāvlaukumu, un tad kājām vari panākt atpakaļ uz Elizabetes ielu.

Jāatceras, ka Vīlandes iela ir vienvirziena iela, un no tās var nogriezties uz Elizabetes ielu, bet otrādi izdarīt nav iespējams, tātad - lai uz tās nokļūtu, jāapbrauc kvartāls, nogriežoties uz Rūpniecības ielu.

ĶENGARAGS

No Ķengaraga visvieglāk būs tikt:

7.tramvajs. Brauc līdz galam Ausekļa ielai, kāp ārā, pārej pāri krustojumam un esi jau Māmiņu Klubā!

PĻAVNIEKI, PURVCIEMS

(Tālavas, Maxima uz Saharova ielas, Ulbrokas ielas, Deglava ielas, Dārzciema un Sesku ielas rajons)

20.autobuss. Ļoti ērti braukt, jo bez pārsēšanās var aizbraukt līdz pieturai Medicīnas muzejs.

22.trolejbuss. Jābrauc līdz Birznieka Upīša ielai, tad kājām Cirka virzienā visu laiku taisni pa Merķeļa ielu, kas pārvēršas par Elizabetes ielu! Jāiet gandrīz līdz šīs ielas galam.

3.autobuss. Jābrauc līdz Katedrālei, tālāk pa to pašu maršrutu jāiet kājām, tāpat kā gadījumā, ja brauktu ar 22.trolejbusu. 

JUGLA

6.tramvajs līdz pieturai Ausekļa iela

AR KĀJĀM

No katedrāles. Ej pa Kalpaka bulvāri šķērsojot Kr.Valdemāra ielu, ejot garām Kongresa namam. Kad būsi tikusi līdz Elizabetes ielai, pagriezies pa kreisi un dodies līdz Elizabetes ielas sākumam,kur atradīsi arī Māmiņu Klubu.

STĀVVIETAS

Andrejsala, Eksporta iela 1

Gājiens no šīs stāvvietas līdz Māmiņu Klubam aizņems 5-10 minūtes.

Uz Vīlandes un Rūpniecības ielas

Maksas stāvvieta, kurā vienmēr ir kāda brīva vietiņa, bet toties - būsi turpat pie Māmiņu Kluba.


UZ TIKŠANOS

MĀMIŅU KLUBĀ!