Atpūta māmiņas gaumē - realizācija

Atpūta māmiņas gaumē - realizācija

08. May 2013, 07:36 aab aab

Labrīt šajā saulainajā rītā! Sākšu ar lielo PALDIES MK par iespēju piepildīt sapni par Spa! Zinu, ka aizbraukšu un relaksēšos pa pilnu programmu! Bet par to stāstīšu tad, kad būšu bijusi Baltic Beach Hotel.

Blogā par atpūtu, rakstīju, ka noteikti uztaisīšu vannu un tā relaksēšos. Ziniet, es to tiešām arī izdarīju! Pirmdienas vakarā, kad aiz muguras jau bija logu mazgāšana, balkona sakopšana, gara pastaiga, spēlēšanās ar meitu rotaļu laukumiņa smilšu kastē... Beigās tiešām biju nogurusi, ka vēlējos tikai ieiet vannā un atpūsties. Tad sapratu, ka sen neesmu bijusi tieši vannā! Ikdienā ir ātrā duša un viss.

Tad nu pirmdienas vakarā, sūtīju visus agrāk mazgāties, lai varu laiskoties vannā un neviens man nečīkstētu, ka vajag tikt iekšā. Sataisīju smaržīgu vannu, svecītes gan nesaliku, jo sapratu, ka tad būs man kā manam vīram, kurš ielien vannā un aizmieg :D Es izlīdzējos ar jaunu 60W spuldzīti, radio un dažādiem papildus palīgiem, ko noliku blakus vannai – sākot ar nagu vīlīti un beidzot ar sejas masku.

Meitenes, es TIK sen nebiju tik nesteidzīgi vīlējusi nagus! Ziniet, tas bija kaifs :D Parasti sanāk ātri, ātri novīlēt nepatīkamo nagu, lai tikai ir labi, jo nav laiks. Šoreiz gan es to darīju lēni, nesteidzīgi un izbaudot. Tāpat uzliku sejas masku, palutināju sevi un kaifoju. Pēc vannas jutos tik labi, ka biju gatava jaunajai darba nedēļai!

Ko es vēlējos pateikt? – Ka mums nevajag daudz, lai atpūstos, tikai nesteidzīgu vakaru (kaut vai stundiņu) priekš mums! Lai var nesteidzīgi novīlēt nagus, sakopties un izkāpt no vannas kā pilnīgi citām sievietēm!

Lai katrai no mums izdodas atrast laiku tikai sev!

 

Aab