Atpakaļ pilsētā – krāsainais septembris ir klāt!

Atpakaļ pilsētā – krāsainais septembris ir klāt!

24. Aug 2016, 09:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Neticami, bet te nu tas ir – pirmais rudens mēnesis ir klāt! Esam izdzīvojušies pie jūras, bijuši tuvākās un tālākās brīvdienās, saēdušies ogas un salātus, grilējuši un baudījuši veldzējošus kokteiļus. Un nu ir laiks baudīt arī rudeni, jo te patiesi ir, ko baudīt. Rudens krāsas dabā un virtuvē ir ļoti kārdinošas.

Rudeni iesākam ar sezonas produktiem – pīlādžiem, plūmēm, teļa vaigiem un marshmallows – un ātri un vienkārši pagatavojamām receptēm. Bet, kad sagribēsies pagatavot ko patiesi gardu un īpašu, izmēģini kādu no kraukšķīgajām receptēm – sīpolu gredzenus, superplānus cepumus vai pat garšaugus kraukšķīgajā garoziņā. Un kā tad bez pašmāju dārza veltēm! Šoreiz galdā celsim un visdažādākajos veidos gatavosim krāsainās bietes, kas tik ļoti piestāv septembrim. Taču, kad atrodi brīvu brīdi starp gatavošanu un ēdiena baudīšanu, ir īstais laiks nodoties aizraujošām sarunām pie vīna, tādām kā ar Intu Dālderi rubrikā Talk Show. Aizbēgt no ikdienas palīdzēs arī raibais un garšīgais Londonas ceļvedis, atliek tikai iedvesmoties un doties ceļā! Savukārt orientēties mūsu veikalu piedāvājumā tev palīdzēs “Četru Sezonu” degustācija, kurā šoreiz garšojam mandeļu pienus. Izbaudi darbošanos virtuvē un pirmajām rudens vakariņām pagatavo kādu no 1 pot dishes – vienkārši, praktiski un garšīgi! Bet kas gan būtu jaunās sezonas sākums bez kā patiesi kārdinoša un aromātiska! Un tieši tāda ir karamele, kura gozējas garšīgās receptēs visdažādākajos izpildījumos. Septembris ir lielisks laiks gardām maltītēm, atkal sanākšanai pie kopēja brokastu un vakariņu galda, ražas novākšanai un vienkārši baudīšanai! Izbaudi! 

20160824093507-48665.jpg

Septembra žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;
  • Crunchy as hell – kraukšķīgās receptes;
  • Krāsaino biešu krāsainās un dažādās receptes;
  • Talk Show par dzīvi un vīnu – saruna ar Intu Dālderi;
  • Vienmēr mainīgā un aizraujošā Londona;
  • Āboli “Jaunieši virtuvē” receptēs;
  • Kurš būs garšīgākais mandeļu piens?;
  • 1 pot dishes – praktiski un garšīgi;
  • Kārdinošā karamele!;
  • Receptes bez miltiem;
  • Receptes tavām darba dienām.

Par to visu un vēl vairāk – četrdesmit sestajā žurnāla “Četras Sezonas” numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Četras Sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

 

20160824093519-62756.jpg

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Pieejams:

„Narvesen”;
„Rimi”;
„SKY”;
„Stockmann”;
„Maxima”;
„Prisma”;
„Vīna Studija”;
„Elvi”;
„Top!”;
„UNCE eko un dabas lietas”;
„Bruņinieku 63”;
„Eko veikals” Šarlotes ielā 6;
kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Statoil” DUS.

Cena: 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Abonē www.cetrassezonas.lv (3, 6, 9, 12 mēnešiem), www.abone.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!
Gada abonements: 29,98 EUR (pērkot 43,88 EUR).