,,Atmiņu grāmata” – no dzimšanas līdz pilngadībai!

,,Atmiņu grāmata” – no dzimšanas līdz pilngadībai!

21. Oct 2016, 15:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rudens atnācis ar kādu krāsainu pārsteigumu – izdota unikāla “Atmiņu grāmata”, kas palīdzēs vienkopus saglabāt nozīmīgākos brīžus un skaistākās fotogrāfijas no bērna dzimšanas līdz pilngadībai!

“Atmiņu grāmata” ne tikai palīdzēs datēt būtiskākos notikumus bērna pirmajā dzīves gadā – tā sniegs ko vairāk – ļaus sekot līdzi pārmaiņām un sasniegumiem līdz pat 18 gadu vecumam. Pirmie soļi, smaidi, vārdi un teikumi, bērnudārza un skolas gaitas, vaļasprieki, ceļojumi, dzimšanas dienas un citi svarīgi notikumi vienkopus! Pēc 18 gadiem tā būs īsta atmiņu grāmata, kurā vērot bērna augšanas lielās vizuālās pārmaiņas un citus skaistās bērnības brīžus.

“Man ir bērnības grāmatiņa, kurā mamma pati šuvusi lapas, lai vienkopus būtu visu dzimšanas dienu fotogrāfijas un nozīmīgākie notikumi, panākumi. Katrā jubilejā zem fotogrāfijas parakstījušies viesi, un mana grāmata – mana bērnība – beidzas ar 21. dzimšanas dienu un kāzu foto. Tas ir mans lielais dārgums, kuru joprojām savā dzimšanas dienā rādu viesiem. Ir tik interesanti lasīt, kādi bijuši mani pirmie vārdi, teikumi, ceļojumi, kā arī vērot lielās vizuālās pārmaiņas pāršķirot ik lapu! Kad 2015. gada decembrī sagaidījām savu dēlu Ralfu, nolēmu, ka vēlos, lai arī viņam būtu tāda atmiņu grāmata. Piedāvājumā neatradu neko atbilstošu, jo pārsvarā mazuļu grāmatas beidzas ar pirmo, labākajā gadījumā trešo vai piekto dzimšanas dienu. Tāpēc, iedvesmojoties no savas bērnības grāmatas, tapa Atmiņu grāmata”, stāsta grāmatas autore Līva Segliņa.

“Atmiņu grāmatu” var izšķirstīt un pasūtīt mājaslapā http://atminugramata.mozello.lv vai rakstot uz atminugramata@gmail.com. Grāmatu var pasūtīt arī Facebook/atminugramata.

Iepazīšanās cena 15 EUR. Vairāk informācijas mājaslapā: atminugramata.mozello.lv

 

 

 

 

ziemelbriedis ziemelbriedis 24. Oct 2016, 11:43

Ideja laba, tik vecākiem rakstot pacietību.
Varu ieteikt arī savu ideju, es katru mēnesi mazo nu jau lielo bildēju un lieku atsevišķu albumu, ik pa laikam pierakstot datumu, vecumu un augumu, kā arī svaru. Bildēs arī redzami svarīgākie notikumi dzimšanasdienas, un jauno prasmju apgūšanas brīži 😀

kintijad kintijad 22. Oct 2016, 14:42

Ideja laba, bet gramatas dizains garlaicigs.