№11 Andra: Atmiņas, ir mana prieka krātuvīte

№11 Andra: Atmiņas, ir mana prieka krātuvīte

22. Jan 2015, 12:09 nosiguldas nosiguldas

Šī nedēļa bija patīkamu atmiņu nedēļa. Kas gan visātrāk liek pasmaidīt - tās ir atmiņas. Tās ir tās patīkamās, labās lietas, ko reizēm ikdienas skrējienā vienkārši piemirstam. Visas labas atziņas nāk ar pieredzi un salīdzinājumā. Gadus n-tos atpakaļ es tāpat kā daudzas jaunas sievietes uzskatīju, ka ir tikai balts un melns, bet ar gadiem saproti, ka ir arī citas krāsas. Un tad, kad es iemācījos tās saskatīt kļuvu laimīga.

Nonākot dažādās dzīves situācijās nācu pie ļoti svarīgām atziņām, kas radikāli mainīja manu skatījumu uz dzīvi un cilvēkiem, kas man ir apkārt.

  • Ir vērts  izbaudīt katru dienu, kas mums ir dota, jo neviens nezin, kas būs rīt.
  • Ne vienmēr ābols, kas ir skaists no ārpuse nav sapuvis no iekšas.
  • Mīlestībai nevar būt nosacījumi, ir jāmācās dzirdēt ne tikai sevi, bet sadzirdēt arī tos, kas tev ir apkārt.
  • Nav ideālu cilvēku, ja netici paskaties spogulī.
  • Dzīvot kopā un sadzīvot ir divas dažādas lietas, ne velti saka viņi sadzīvo kā cimds ar roku.
  • Dari tik , lai no tā gūtu gandarījumu. Neviens neprasa būt pašai spēcīgākai, reizēm ir vērts parādīt, ka esi sieviete un esi vāja.
  • Ja vajag, vienkārši izraudies, no tevis neviens neprasa būt pārcilvēkam.
  • Dzīve ir viltniece, šodien tev ir darbs un tu esi ģimenes apgādniece, bet rīt iespējams, ka tu būsi atkarīga no savas otras pusītes.

Katru šo apgalvojumu esmu izdzīvojusi pati un ar pārliecību varu teikt, ka tas ir devis man to īpašo sajūtu. Iespēju,  prieku saskatīt sīkumos un ar paceltu galvu pārvarēt grūtības. Man nevajag īpaši noskaņoties, lai izdarītu ko jauku un patīkamu citam un nav svarīgi, vai tas būs vīrs vai bērni, vai mani vecāki. Ja tu dod, tu saņem pretī dubultā. Un arī, ja ne vienmēr tā sanāk, es gūstu prieku no tā, ka vari izdarīt ko patīkamu citam. Ne visi dzīvi uztver tā kā es un ne katram būs pieņemama mana dzīves uztvere, bet tāpēc jau mēs esam tik dažādi.

 Es ļoti augstu vērtēju savu vīru un to, ko viņš dara manā labā. Es redzu, cik viņš ir noguris, bet neskatoties uz to, viņš gatavo vakariņas, lai ļautu mums ar mazulīti pabūt divatā.   Un tā ikdienas sīkumos var atrast daudz uzmanības momentus, kuri liecina par to, cik ļoti viņš mani mīl. Tieši tas mani pamudina radīt tīkamus mirkļus viņam.  

20150122120345-13277.jpg

Laikam jau ir jāpiekrīt, ka tāda prieka krātuvīte ir nepieciešama katrai ģimenei. Man nepatīk lietas, kam es nevaru atrast pielietojumu un tāpēc ilgi domāju, kas gan varētu būt tā lieta, kas paskatoties uz to, liktu man pasmaidīt un iegrimt patīkamās atmiņās.

20150122120420-15525.jpg

Biju pārsteigta, jo labās lietas glabājās dziļi atmiņās un tāpēc savu prieka krātuvīti pildīju vairākas dienas, atceroties te vienu, te otru notikumu, kuru vēlos saglabāt un, kas grūtos brīžos palīdzētu man atgūt līdzsvaru. 

Mans ieteikums jaunajām sieviņām, mīļās, ja ir brīži, kad dusmas ņem virsroku, paņemiet baltu lapu un vienā stabiņā sarakstiet visu, kas jūs tracina Jūsu otrajā pusītē un otrā stabiņā, to, kas ir tie mirkļi, kuru dēļ Jūs esat kopā. Ticiet man, Jūs gaida patīkams pārsteigums, jo otrais stabiņš būs dubultgaršs…..     

LABĀKĀ SIEVA 2015: Pirmais uzdevums

20150119122229-11194.jpg

               

nosiguldas nosiguldas 26. Jan 2015, 08:50

paldies meitenes.😀