ASTROLOGA BLOGS: Līdz 21.jūlijam jūsu plāni ir uz izjukšanas robežas!

ASTROLOGA BLOGS: Līdz 21.jūlijam jūsu plāni ir uz izjukšanas robežas!

03. Jul 2013, 12:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, dārgās Māmiņu Kluba māmiņas! Šodien parunāsim par to, kas mūs gaida tuvākā mēneša laikā.

Daudzas no jums ir dzirdējušas par Merkuriju, tad nu lūk, no 26.jūnija tas atkal ir uzsācis retrogradācijas kustību no Vēža zīmes un kustēsies līdz pat 21.jūlijam. Paaugstināta neuzmanība, viegla aizkaitināmība, atmiņas zudumi, augsts konfliktu līmenis uz līdzenas vietas, un tāpat - problēmas ar tehniku un sabiedriskā transporta kustību sarakstiem, tā ir vien niecīga daļa no tā, ar ko būs jāsaskaras tuvākā mēneša laikā. Astrologi šo laiku uzskata par nelabvēlīgu ļoti daudzām lietām.

Uz ko koncentrēties retrogradācijas laikā?

Pirmkārt, tas ir laiks atskatīties atpakaļ, jāizdara visas iesāktās lietas, jāiedziļinās savās domās. Labi būtu veikt revīziju savā dzīvē, sasniegtajos rezultātos, izvirzīt un pārdomāt jaunus dzīves mērķus, koriģēt senāk izvirzītos plānus. Laiks padarīt agrāk nepadarītos darbus, sakārtot dokumentus, atdot parādus un veikt kārtīgu ģenerālo tīrīšanu mājās.

Ja cilvēks nav gatavs to izdarīt patstāvīgi, tad šajās dienās notiek tādas situācijas, kas tiešā vai pārnestā veidā liek noprast par tā nepieciešamību ikdienas dzīvē vai atsevišķās situācijās.

Retrogradācijas laikā sākas remontdarbi uz ceļiem, problēmas ar transportu, paaugstinās neuzmanība, cilvēki biežāk daudz ko aizmirs, pēkšņi uzkuļas veci un sen aizmirsti paziņas, un vēl un vēl nākas ķerties pie šādiem vai citādiem dokumentiem.

Visa dzīve it kā saka priekšā: nesteidzies, neizdari pāragrus secinājumus, labāk 10 reizes padomā, pirms saki, labāk pārbaudi un tikai tad rīkojies.

Komunikācija un konflikti sociālajos tīklos

Merkurija kompetencē ir: runa, domāšana, dažādi personīgie sakari, kontakti, tirdzniecība, bizness, ceļojumi, kustība. Tāpēc retrogradācijas laikā cilvēki sliktāk viens otru izprot un it kā nejauši rodas dažādi konflikti, tieši nesaprašanās dēļ. Īpaši spilgti tas pamanāms sociālajos tīklos, dažādos forumos. Tas ir laiks, kad īpaši jāseko līdzi tam, ko sakām.

Runai šajā periodā jābūt maksimāli lakoniskai, tai nav jāizraisa divkauja. Nez kāpēc jūsu vārdi kādam citam var šķist aizvainojuši un uz tā fona var rasties nesaskaņas. Kādam pat spēcīgas nesaskaņas.

Tāpēc esiet uzmanīgi un ieturēti. Drīz Merkurijs turpinās savu ceļu ierastajā, direktīvajā virzienā un viss atgriezīsies agrākajās sliedēs, tātad, no 21.jūlija.

Retrogradācijas periodā Merkūrijs nav jāuztver kā traģēdija vai bezjēdzīgi izniekots laiks. Astrologi uzsver, ka šajā laikā cilvēkiem paveras jauns skats uz vecajām problēmām, nāk jaunas idejas biznesā, kļūst skaidras neskaidrās lietas attiecībās.

Visus savus atklājumus šajā periodā vislabāk pierakstīt, lai tos neaizmirstu, bet to realizāciju vislabāk atlikt līdz brīdim, kad Merkurijs būs atkal direktīvs.

Līgumu parakstīšana, svarīgas pārrunas

Līgumi un kontrakti, kas tiek slēgti šajā periodā var izrādīties fiktīvi vai vienkārši neveiksmīgi. Tāpēc nav vērts uzsākt nekādas jaunas lietas, nevajag pirkt dārgas lietas, nevajag slēgt ilgtermiņa līgumus, neparakstiet līgumus bez galējas nepieciešamības.

Mana personīgā pieredze parāda, ka tieši līgumi, kas ir slēgti šajā periodā, tiek lauzti vai to nosacījumi tiek mainīti vienā no pēdējām Merkurija fāzēm.

Es pati pārvācos no biroja uz biroju Rīgā tieši Merkurija retrogradācijas laikā, un tā jau 4 reizes 5 gadu laikā. Var slēgt arī izdevīgus darījumus, bet tomēr jāņem vērā, ka efekts būs īslaicīgs un jau tuvākajā laikā Merkurija iespaidā būs jādomā par nepieciešamību līgumu slēgt vai nozīmīgi mainīt tā nosacījumus. Tas attiecas arī uz darba līgumiem, īres līgumiem, līzinga līgumiem un kredītiem. Toties ļoti labi šajā ir šķirties vai aiziet no darba.

Tehnikas un auto iegāde

Nepērciet neko bez garantijas un esiet gatavas pārsteigumiem tuvākajā laikā vai pēc mēnešiem 2-3. Problēmas ar auto ir tipisks rādītājas. Iegādājoties mašīnu tagad, esiet gatava, ka tā būs jāremontē tieši vienā no tuvākajām Merkurija vai Marsa retrogradācijām. Ļoti labi, ja mašīnu, kas iegādāta retrogradācijas laikā, izdodas pārdot. Ilgi pašam ar to nevajadzētu braukt.

Ja vedīsiet auto uz remontu, tur atradīs vairāk defektus, kā bijāt domājušas. Mašīna remontā būs ilgāk, kā cerēts un summa, attiecīgi, par remontu, būs lielāka. Un arī tas vēl nav viss.

Brauksiet ar auto līdz nākošajai Merkurija retrogradācijai un atkal - remonts garantēts!

Ceļojumi retrogradācijas laikā: drīkst vai nedrīkst?

Astrologi iesaka neplānot ceļojumus tagad, bet, ja jau tas izlemts iepriekš, tad pārbaudiet savu sabiedriskā transporta kustības sarakstu un vispārējo bagāžas stāvokli, kā arī dokumentus un pašas gatavību ceļot. Tāpat viss jāpārbauda arī pirms došanās atpakāl uz mājām, jo šajā laikā cilvēki bieži aizmirst mazas, bet svarīgas personīgās lietas.

Ja gadījumā braucat ar auto, ņemat līdzi navigatoru un pārliecinieties par mašīnas vadību, jo var atgadīties dažādi pārsteigumi. Iespējamība tāda būs sevišķi gadījumā, ja tieši ceļojuma laikā Merkurija retrogradācija veido jūsu dzimšanas horoskopam tā saucamos saspringtos aspektus. Tas pats attiecas arī uz jūsu ceļabiedriem. Astrologs var pārbaudīt samērā viegli jūsu aspektus uz ceļojuma laiku, lai jūs zinātu, ar ko jārēķinās. Pārējais nav nekas tāds traks paredzēts.

Jauns darbs: jā vai nē?

Iekārtojoties jaunā darbā var tikai uz noteiktu laiku, jo tik un tā uz ilgu laiku te strādāt nepaliksiet. Maksimāli  - uz pusotru gadu. Ļoti labs laiks sezonālo darbu uzsākšanai vai darbam uz bērna kopšanas atvaļinājuma laiku, kurā iet kāds cits. Tāpat šajā laikā ir labi atvadīties no vecās darba vietas, informējot savu priekšniecību par saviem nolūkiem.

Lūk tādas domas par tuvāko mēnesi,

Vēlu veiksmi Jums, dārgās MK māmiņas!

Ar cieņu,

Astroloģe

Anželika Žuravska

anzhelika77@inbox.lv

03. Jul 2013, 16:17

piedodiet, bet šīs ir muļķības.

mamma27 mamma27 03. Jul 2013, 14:39

Nu vispār baigi daudz taisnības. 😀 man prieks ka var veikt sezonas darbus😀 to arī aktīvi uzsākšu darīt!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 03. Jul 2013, 13:18

es kaut kā negribu ticēt iebaidīšanai😀