ASTROLOGA BLOGS: 19.oktobrī būs Mēness aptumsums. Kā tas mūs ietekmēs?

ASTROLOGA BLOGS: 19.oktobrī būs Mēness aptumsums. Kā tas mūs ietekmēs?

18. Oct 2013, 14:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, dārgās MK māmiņas! Pirms pastāstīšu vairāk par mēness aptumsumu, ļaujiet sākumā pateikt milzīgu, cilvēcīgu paldies Sabīnei, Rokdarbnieču klubiņam un Alīnai par to, ka viņas ar savu iniciatīvu, brīvprātīgu ziedošanos un darbiņu atbalstīja manu labdarības projektu bērniem no nepilnām ģimenēm. Runa ir tieši par "Eņģeļu pilsētu" Latgalē.

Projektā bija jāpiedalās 60 Jēkabpils, Rēzeknes un Daugavpils pusaudžiem vecumā no 12 līdz 18 gadiem. Pats svarīgākais pašā Eņģeļu pilsētas idejā bija tas, ka projekts paredzēts bērniem, kuriem nav vecāku un kuriem trūkst vecāku rūpju un uzmanības, tātad bērniem ar paaugstinātu sociālo risku.

Pateicoties projektam, katru gadu mēs plānojam organizēt līdz četriem tematiskajiem konkursiem, un katrā no tiem piedaloties pusaudži atklās jaunas iespējas, nostiprinās motivāciju mācīties vidusskolās, arodvidusskolās, izmainīs bērnu vērtību un vajadzību sistēmu pašattīstības virzienā. Sīkāk par projektu var izlasīt šеit.

Lai cik dīvaini neliktos, visi projekta finansiālie resursi ir brīvprātīga atsaucīgu cilvēku ziedojumos savākta naudiņa. Smieklīgi, bet pagaidām viss budžets ir nepilni 300Ls, pamatā sponsori mūs atbalsta ar telpām, lietām, bet ne ar naudiņu.

Diemžēl, jo tuvāk bija projekta sākums, jo svarīgākas kļuva tieši finanses: bērniņi ir jāpabaro, jāatved - jāaizved. Jēkabpils vispār atteicās finansēt bērnu piedalīšanos, un no šīs pilsētas projektā piedalīties vēlas 20 pusaudži - bāreņi. Tā kā attiecīgā summa aizies transporta izdevumiem tieši šiem bērniņiem.

Projekta ietvaros būs 2 lieli pasākumi: projekts sāksies 19.oktobrī un svinīgā apbalvošana būs 8.novembrī.

Cerēsim, ka mums viss izdosies.

Ja kāda no māmiņām ir gatava atbalstīt ar brīvprātīgu pārskaitījumu šo projektu, tad rekvizīti ir šeit.

Iepriekš paldies, projektam ir ļoti vajadzīgs jūsu atbalsts!

Es ilgi izvēlējos datumu projekta sākumam, un nolēmu kā sākuma datumu izvēlēties tieši mēness aptumsuma dienu. Kāpēc? Dienai ir spēcīga enerģētika, cilvēkiem emocionālais sakāpinājums spēcīgs, tātad arī līdzjūtība un atbalsts būs spēcīgs, šis datums brīnišķīgi iekļaujas arī manā personīgajā horoskopā un sola man izrāvienus. Nu tad jau redzēsim.

Parasti ar aptumsuma tuvošanos rodas iekšējais satraukums. Gribas zināt, kā aptumsuma enerģija var ietekmēt atsevišķu cilvēku jeb tieši tevi? Parunāsim par to, kādas tad būs 19.oktobra mēness aptumsuma sekas, un vai tās vispār varēs nosaukt par sekām.

No astroloģijas viedokļa aptumsumam ir būtiska ietekme, kā uz veselu valsti, tā uz atsevišķiem cilvēkiem. Par globālākām sekām aptumsuma ietekmē parasti runā tajā gadā, kad aptumsumu skaits ir lielāks par 4. Retākos gadījumos šis skaitlis sasniedz pat 7 aptumsumus gadā, un tas vienmēr izraisa lielas politiskas un sociālas kataklizmaz.

Aptumsums ir astronomisks fakts, kura laikā Mēness sasniedz noteiktu stāvokli attiecībā pret Sauli un Zemi, attiecīgi - ir gan saules aptumsumi, gan mēness aptumsumi. Pie tam, astroloģiska rakstura aptumsumi var būt atšķirīgi, un nav vienmēr jādomā, ka aptumsums ir kas negatīvs. Aptumsums vienmēr norit pa pāriem ar dažu nedēļu intervāliem: sākumā Mēness aptumsums, pēc tam Saules aptumsums. Tāpēc mēness aptumsums apzīmē tēmu, bet saules aptumsums var kļūt par konkrētās tēmas notikumu palaišanas slēdzi.

Dažos gadījumos tieši aptumsuma laikā var veikt spēcīgu labvēlīgu vai tieši otrādi - nelabvēlīgu izrāvienu biznesa attīstībā, intelektā vai karjerā, ja astroloģiskie rādītāji uz to norāda. Bez astroloģiskajām zināšanām nav iespējams saprast, vai tāda aktivitāte tevi aktivizēs uz to labāko vai sliktāko rezultātu.

Un tomēr, dažreiz arī bez astroloģijas ir skaidri redzams, ka aptumsuma laiks ir spēcīgu enerģiju un vibrāciju laiks. Tieši tāpēc daudzi cilvēki sāk just emocionālos kritumus un kāpumus, nemieru, ciešanas un sev neraksturīgus stāvokļus.

Kam jāpievērš paaugstināta uzmanība aptumsuma laikā?

Mēs visas ļoti labi zinām, ka teorija ir teorija, bet dzīvē prakse no tās var atšķirties. Tāpēc, ja neesi Auns, Svari, Skorpions vai Vērsis, tad 19.oktobrī ar tevi notiks kas svarīgs, bet ņem vērā, ka aptumsuma ietekme attiecas arī uz tevi, gribi tu to, vai nē.

Pasteigšos nomierināt tās lasītājas, kas jau sāka satraukties: Mēness aptumsums atšķirībā no Saules aptumsuma, neietekmē spēcīgi cilvēka dzīvi, tas visdrīzāk aktivizē uz kādu laiciņu mums svarīgās tēmas, , kas kādu iemeslu dēļ jāatrisina tuvāko mēnešu laikā. Iespējams, līdz galam neesi aprēķinājusi savus spēkus un kādu laiku tev nāksies tikt galā ar savlaicīgi neprecizētām tavas situācijas niansēm. Īpaši tas attiecas uz finansu dokumentu parakstīšanu un situācijām, kas no noslēpumainām var kļūt skaidri redzamas.

Pie svarīgiem notikumiem pieskaitāmas operācijas, būtiskas ārienes korekcijas, darbā iekārtošanās, pirmais randiņš, svarīgi piedāvājumi (veidot biznesu, pārvākties vai precēties), tāli braucieni, komandējumi, svarīgu dokumentu parakstīšana, mācību gaitu uzsākšana, nekustamā īpašuma pārdošana - pirkšana (dzīvoklis, auto), jauna, svarīga projekta uzsākšana. Ja nedēļas laikā pirms un pēc aptumsuma uz jums attiecas vismaz viens no uzskaitītajiem notikumiem, tad mēness aptumsums jūs ietekmē, bet paša notikuma sekas var būt jums aktuālas vēl 2-3 mēnešus pēc 19.oktobra. Ņemiet to vērā jau tagad, jo šie notikumi jums būs daudz svarīgāki, nekā sākotnēji šķitīs.

Kā uzzināt, kādu ietekmi tieši uz tevi izdarīs aptumsums?

Es uzskatu, ka censties uzzināt kaut ko tādu ne vienmēr vajag. Katrs aptumsums nav liktenīgs. un tomēr, ja precīzi zini, ka aptumsuma laikā tev jāpieņem kāds svarīgs lēmums, tad papildus informācija var noderēt. Tādā gadījumā ir vērts vērsties pie astrologa, kas salīdzinās aptumsuma astroloģisko karti ar tavas dzimšanas (horoskopa) astroloģisko karti un izdarīs secinājumus, kas attiecas tieši uz tevi.

Ja tu astroloģijai netici, tad var pacensties salīdzināt faktus ar notikumiem no tavas dzīves. Pavēro savu dzīvi 2 mēnešus pēc aptumsuma. Secinājumi būs acīmredzami.

Ar cieņu,

Astroloģe

Anželika Žuravska

astrodata.pro@gmail.com